Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.03.2016

Надходження єдиного податку від платників Лубенської ОДПІ зросли на 20 відсотків


Понад 86 % сплаченої суми надійшло від фізичних осіб-підприємців


Надходження єдиного податку від платників Лубенської ОДПІ зросли на 20 відсотківПро це повідомив начальник Лубенської ОДПІ ГУ ДФС у Полтавській області Олександр Коломієць. Так, протягом січня поточного року платники податків, які зареєстровані у Лубенській ОДПІ та перебувають на спрощеній системі оподаткування (крім сільськогосподарських товаровиробників) сплатили 2220,8 тис. грн. єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла на 376,4 тис. грн. або 20 %.

Понад 86 % сплаченої суми надійшло від фізичних осіб-підприємців. За вказаний період вони перерахували до бюджету 1915,1 тис. грн., що на 315,7 тис. грн. більше відповідного періоду минулого року.

Юридичні особи у січні 2016 року сплатили 305,7 тис.грн. Порівняно з аналогічним періодом 2015 року сума надходжень єдиного податку зросла на 60,7 тис. грн. В січні минулого року бюджет отримав 245,0 тис. грн.. єдиного податку від юридичних осіб.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: При отриманні подарунку – задекларуйте його

Нагадаємо, що суб’єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів  може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування  шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу.

Для відмови від  спрощеної системи оподаткування суб’єкт господарювання подає відповідну заяву до контролюючого органу не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку нового календарного кварталу.
 
Сектор комунікацій Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 860
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: податок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ