Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.07.2017

Надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлення


Що треба зробити, аби отримати повістку SMS-повідомленням?


Надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомленняШановні громадяни!

З 2013 року у Гребінківському районному суді Полтавської області запроваджено порядок щодо надсилання судом учасникам судового процесу та кримінального провадження текстів судових повісток у вигляді SMS - повідомлень (наказ Державної судової адміністрації України № 119 від 20.09.2013 "Про реалізацію проекту щодо надсилання судами SMS-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження) у місцевих та апеляційних загальних судах"). Метою вказаного запровадження є значна економія часу та скорочення строків розгляду справ.

Що треба зробити, аби отримати повістку SMS-повідомленням? - Для отримання тексту судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення, учаснику судового процесу потрібно подати до суду Заявку про отримання судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення у відповідній справі. Таку Заявку можна заповнити безпосередньо у суді під час подачі документів. Судова повістка в електронному вигляді буде надсилатися учаснику судового процесу, який подав відповідну заявку до суду, на його номер мобільного телефону, вказаний в такій заявці.

Додатково повідомляємо, що SMS-повідомлення від суду надходять до абонентів мобільних операторів (Київстар, МТС, Life) під коротким альфанумеричним ім’ям SUDPOVISTKA (замість номера телефону відправника). Для абонентів CDMA операторів (PEOPLEnet та Інтертелеком) SMS-повідомлення від суду надходять під коротким номером 4116.

Керівник апарату Гребінківського районного суду Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 1112
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: SMS-повідомлення, Суд, повістка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ