Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2018

Найкращий боксер світу - полтавець Олександр Хижняк


Свій приз спортсмен отримав у російському місті Сочі.


Найкращий боксер світу - полтавець Олександр ХижнякМіжнародна боксерська асоціація визнала полтавця Олександра Хижняка найкращим боксером світу 2017 року, незалежно від вагових категорій

Молодий полтавський боксер Олександр Хижняк під час вручення йому нагороди як найкращому боксерові світу, виступив із промовою українською мовою.

Свій приз спортсмен отримав у російському місті Сочі.

За результатами виступів у минулому році, Хижняк виграв усі можливі золоті нагороди на провідних боксерських стартах. Спочатку українець став чемпіоном Європи у віковій групі до 22 років, а після — здобув титул найкращого боксера на чемпіонаті Європи у Харкові та золото світової першості у Гамбурзі.
Востаннє таку нагороду боксер з України отримував у 2011 році. Тоді найкращим боксером світу став Олександр Усик — чинний чемпіон за версіями WBA та WBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Техосмотр вернут раньше запланированного срока
 
Про це повідомляє Федерація боксу України.

“Мені надзвичайно приємно бути серед найкращих боксерів світу. Дуже приємно представляти саме свою країну тут і на різних у всьому світі. Хотілось подякувати своєму батькові, тренеру за постійну підтримку та допомогу”, – сказав найкращий боксер року.

До речі, у минулому сезоні полтавець Хижняк приніс Україні відразу три золоті медалі.

Схожі матеріали:
👁 1003
Категорія: Прес-реліз
Теги: Олександр Хижняк, боксер, Полтавець, бокс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ