Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.07.2020

Найпотужніший у світі електровоз створили в Китаї


Порівняно з попередніми моделями новий електровоз не лише потужніший, а й більш інтелектуальний


Китайські CRRC Zhuzhou Locomotive Co. і China Energy Investment Corp. розробили надпотужний електровоз, повідомляє агентство "Сіньхуа".

Локомотив дістав назву "Шень-24" (Shen-24). Його потужність становить 28,8 тис. КВт, тягова сила - 2280 кH. Це світовий рекорд. Попереднє досягнення належало електровозу потужністю 14,4 тис. КВт.

"Шень-24" складається з шести секцій і має 106 метрів завдовжки. Він може розвивати швидкість до 120 км/год і переміщувати вантажний потяг масою до 10 тис. тонн ділянкою з ухилом 1,2%.


Найпотужніший у світі електровоз створили в Китаї
 

Порівняно з попередніми моделями новий електровоз не лише потужніший, а й більш інтелектуальний, безпечний та екологічно чистий, заявив представник CRRC Ван Вей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple роздасть хакерам смартфони

Новий локомотив курсуватиме залізницею Шеньму-Шочжоу між двома багатими на вугілля провінціями Шеньсі та Шаньсі. Ця залізниця є однією з важливих артерій для постачання енергоресурсів у Китаї.

CRRC Zhuzhou Locomotive Co. є однією з провідних у КНР із розробки та виробництва рухомого складу.

Схожі матеріали:
👁 940
Категорія: Технології
Теги: електровоз, китай, CRRC Zhuzhou Locomotive Co, Найпотужніший у світі електровоз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ