Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.09.2019

Нарада директорів, завідувачів філій та заступників з навчально-виховної роботи


Методисти методкабінету висвітлили питання про ключові новації в навчальному процесі


11 вересня 2019 року у відділі освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради відбулася нарада директорів, завідувачів філій та заступників з навчально-виховної роботи.
 
На нараду була запрошена директор ІРЦ Попович Інна Миколаївна, яка ознайомила присутніх з  особливостями організації інклюзивного навчання в закладах загальної середньої освіти.


Нарада директорів, завідувачів філій
 

Головний спеціаліст відділу освіти Кудрик Ольга Петрівна розкрила питання організації проведення атестації педагогічних працівників у  2019/2020 н. р.

Інформацію про пріоритетні напрями методичної роботи відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради на 2019/2020 навчальний рік, про організацію роботи з обдарованими учнями, про підсумки проведення моніторингових досліджень навчальних досягнень учнів з предметів інваріантної складової навчальних планів у 2018/2019 н. р.  та підготовку до моніторингів 2019/2020 н. р., а також про підсумки ДПА-2019 надала завідувач методичним кабінетом Олійник Наталія  Вікторівна.


Нарада директорів, завідувачів філій
 

Методисти методкабінету Комар П. Г, Саган Л. Ю., Назаренко М. С., Степанова А. В. висвітлили питання про ключові новації в навчальному процесі у  2019/2020 н. р., про особливості оцінювання учнів ЗЗСО у 5-11 класах та оформлення шкільної документації у 2019/2020 н. р., про проведення всекраїнського конкурсу “Учитель року-2020”, про стан забезпечення підручниками ЗЗСО Гребінківської ОТГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І очна сесія курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів Гребінківщини

Також на засіданні був присутній заступник міського голови Волошин Валерій Андрійович, який ознайомив директорів, завідувачів філій та заступників з НВР з інформацією про стан готовності навчальних закладів Гребінківської ОТГ до нового навчального року.
 

Нарада директорів, завідувачів філій
 
 
Нарада директорів, завідувачів філій
 

Відділ освіти Виконавчого Комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 920
Категорія: Шкільний екран
Теги: нарада директорів, методисти, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ