Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.12.2016

Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківщини


28 грудня відбулася нарада керівників навчальних закладів Гребінківського району


Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківщини28 грудня 2016 року відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району, на якій розглядалися питання:

1.Про підсумки роботи відділу освіти, молоді та спорту та навчальних закладів у 2016 році та завдання на 2017 рік. (Зінченко В.А.)

2.Про підсумки методичної роботи за І семестр 2016-2017 н.р. (Бігун Н.О.)

3.Організація методичної роботи у ІІ семестрі 2016-2017 н.р. (Бігун Н.О.)

4.Про підсумки виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах району за І семестр 2016-2017 н.р. (Методисти відділу освіти, молоді та спорту)

5.Курсова перепідготовка з підвищення кваліфікації педпрацівників. (Бігун Н.О.)

6.Про проведення атестації педагогічних працівників у 2016-2017 н.р. (Дикий В.Г.)

7.Про стан діяльності навчальних закладів щодо роботи з дітьми з особливими освітніми потребами    (Холодова Т.М.)

8.Про стан організації харчування дітей в закладах освіти (Радченко А.В.)

9.Оздоровча Кампанія 2017 ( Хворостян О.О.)

10.Про організацію роботи навчальних закладів з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності, пожежної та техногенної безпеки. Документація з охорони праці в закладах освіти. (Хребет В.П.)

11.Про стан забезпечення шкіл району підручниками, навчально-методичною літературою (Юрченко М.І.)

12.Ведення ділової документації в навчальних закладах (Перепилиця Н.В.)

13.Про стан роботи відділу освіти, молоді та спорту зі зверненнями громадян за 2016 рік (Перепилиця Н.В.)

14.Про виконання вимог Закону України „Про запобігання корупції” відділом освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА у 2016 році.(Перепилиця Н.В.)

15.Різне


 

На нараді директорів загальноосвітніх навчальних закладів нагороджено переможців та учасників І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» в чотирьох номінацій «Початкова освіта», «Біологія», «Інформатика» та «Музичне мистецтво».

В церемонії нагородження взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Носова Наталія Станіславівна та голова районного комітету профспілки педагогічних працівників району.

Також, нагороджено грамотами та подарунками переможців І (районного) етапу конкурсу-захисту учнів-членів Малої академії наук. Це учні Гребінківської гімназії, Гребінківських ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, № 2, № 4, Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Овсюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Тиждень англійської мови

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Н.С. Носова зазначила, що освіта є визначальним чинником політичної, соціально-економічної, культурної та наукової життєдіяльності суспільства. Освіта розвиває і нарощує інтелектуальний, духовний та економічний потенціал держави.

 

 

Робота освітньої галузі в 2017 році буде спрямована на розроблення стратегічних проектів і програм, направлених на підвищення якості освіти в районі, на співпрацю з органами місцевого самоврядування щодо вирішення актуальних проблем у галузі освіти, залучення громадськості, батьків, учнів до формування освітньої політики району, наголосила на підвищенні рівня управлінської компетентності керівників.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.



Схожі матеріали:
👁 1123
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківщина, нарада, шкільне життя. Учитель року




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ