Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.04.2019

Нарада у міського голови (16 квітня 2019 року)


Комунальники продовжують роботу в рамках двомісячника чистоти, впорядкування, озеленення


16 квітня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів апаратну щотижневу нараду. Підсумували події, які відбулися за минулий тиждень, обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та озвучили план заходів на найближчий період.

Нарада у міського голови (16 квітня 2019 року)
 

Зокрема, оголошено конкурс щодо визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в Гребінківській ОТГ, який закінчиться  20.05.2019 року. Триває підготовка до чергової 19 сесії міської ради, що відбудеться 23 квітня 2019 року, 16 та 18 квітня заплановано спільні засідання постійних депутатських комісій для розгляду питань порядку денного, які виносяться на сесію. Також обговорили питання участі в урядовій програмі по придбанню шкільних автобусів та підготовки до державної підсумкової атестації та ЗНО 2019.


Нарада у міського голови (16 квітня 2019 року)
 

Комунальники продовжують роботу в рамках двомісячника чистоти, впорядкування, озеленення та благоустрою: вивозять тони сміття та висаджують квіти на міських клумбах.

Далі анонсували заплановані заходи у міському будинку культури, а саме: 20 квітня об 11.00 розпочнеться регіональний фестиваль-конкурс естрадної пісні Зорепад, а 25 квітня о 16.00 – концерт до Міжнародного дня танців. Вхід вільний, запрошуються всі охочі.

Нарада у міського голови (16 квітня 2019 року)
 

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 656
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада, у міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ