Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.09.2018

Нарада у міського голови (4 вересня 2018 року)


В ході наради підвели підсумки початку нового навчального року у Гребінківській ОТГ


Нарада у міського голови4 вересня 2018 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада з начальниками структурних підрозділів міської ради та керівниками комунальних підприємств.

Нараду розпочали з обговорення основних заходів, запланованих до підготовки опалювального сезону 2018-2019 років.

Заступник міського голови Володимир Зінченко озвучив найбільш проблемні питання та проінформував про процес встановлення засобів обліку тепла в багатоквартирних будинках.

В ході наради підвели підсумки початку нового навчального року у Гребінківській ОТГ. З 3 вересня розпочали навчання 1402 учня закладів загальної середньої освіти, з них 139 першокласників – учнів Нової української школи. Найболючішим питанням залишається підвіз учнів з населених пунктів, що не входять до складу ОТГ. Не всі сільські ради беруть участь у фінансуванні підвозу своїх школярів, тим самим перекладаючи зобов’язання на бюджет об’єднаної громади.

Далі присутні приступили до вивчення та обговорення нагальних питань життєдіяльності громади. Зокрема йшлося про капітальний ремонт тротуарів, вуличне освітлення, виконання бюджету та інші. За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 

Нарада у міського голови

 

Нарада у міського голови

 

Нарада у міського голови

 

Нарада у міського голови



Схожі матеріали:
👁 772
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: підсумки, Гребінка, ОТГ, нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ