Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.01.2019

Нарада у міського голови (8 січня 2019 року)


Обговорили культурні заходи, заплановані на січень


Нарада у міського голови (8 січня 2019 року)8 січня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, в.о. старост, начальниками комунальних підприємств. На початку наради міський голова привітав присутніх з Новим роком та Різдвом, побажав миру, злагоди, здоров’я та наснаги в новому році.

Далі обговорили актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади та визначили основні напрямки роботи на поточний тиждень. Зокрема: планування 16 чергової сесії міської ради; стан справ в освіті та культурі; виконання бюджету громади та інші.

Протягом новорічних свят не припиняли свою роботу комунальники: проводили вивіз сміття; розчищення доріг та тротуарів від снігу; ремонт водогону по вул. Незалежності; ремонт вуличного освітлення в сільських населених пунктах громади.

Нарада у міського голови (8 січня 2019 року)
 

В ході наради міський голова висловив подяку фермерам та приватним підприємцям, які подарували солодкі подарунки сільській дітворі та за допомогу у боротьбі зі снігом. Начальник відділу соціально-економічного розвитку та регуляторної політики проінформувала, що близько 800 солодких подарунків, які придбані за кошти міської ради для вихованців дитячих садочків, а також для пільгових категорій учнів шкіл і дітей учасників АТО та ООС, вручені до новорічних та різдвяних свят.

Нарада у міського голови (8 січня 2019 року)
 

Також обговорили культурні заходи, заплановані на січень. 11 січня о 13.00 у міському будинку культури відбудеться вечір відпочинку для ветеранів «На Василя та Маланку». На численні прохання глядачів 14 січня о 12.00 повторно відбудеться новорічна вистава казка-феєрія для дітей "Новорічні пригоди Котигорошка".

За результатами наради міським головою були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Нарада у міського голови (8 січня 2019 року)


Схожі матеріали:
👁 1001
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: культурні заходи, Гребінка, міський голова, нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ