Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.11.2018

Нарада у міського голови від 30 жовтня 2018 року


За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування


Нарада у міського голови від 30 жовтня 2018 року30 жовтня 2018 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду за участю керівників відділів та спеціалістів міської ради, начальників комунальних підприємств та установ, в.о. старост.

На початку наради міський голова Віталій Колісніченко звернув увагу керівників відділів, посадових осіб про необхідність висвітлення діяльності міської ради та її виконавчих органів.

Керівники відділів та комунальних підприємств доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередній нараді. Зокрема, заступник міського голови Валерій Волошин проінформував про стан початку опалювального сезону. Також в ході наради обговорили проблеми вуличного освітлення, комунальні питання, питання соціального захисту населення.

Начальник фінансового відділу виконавчого комітету міської ради звернула увагу на питання формування бюджету на 2019 рік.

За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень, що мають покращити роботу міської ради, виконавчих органів та комунальних підприємств Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади.

 

Нарада у міського голови від 30 жовтня 2018 року

 

Нарада у міського голови від 30 жовтня 2018 року

 

Нарада у міського голови від 30 жовтня 2018 року

 

Нарада у міського голови від 30 жовтня 2018 року



Схожі матеріали:
👁 1092
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Віталій Колісніченко, міський голова, керівники відділів, нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ