Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.04.2016

Нарада у заступника голови


8 квітня відбулася нарада за участю працівників Гребінківського райвійськкомату


Нарад у заступника голови, Гребінка8 квітня 2016 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації О.В.Князєва відбулася нарада за участю працівників Гребінківського райвійськкомату, міського та сільських голів, керівників підприємств, установ та організацій району, на якій розглядалося питання про виконання Указу Президента України від 30.03.2016 року №122/2016 "Про призов громадян України на строкову військову службу у 2016 році."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позачергова 4-а сесія Гребінківської районної ради

Перед присутніми виступили військовий комісар району М.С. Холодов.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1131
Категорія: Лубенська РДА
Теги: нарада, райвійськкомат, холодов, Гребінка




Всього коментарів: 1

0
1 Yuliya6097   (14.04.2016)
Читаю оцю клоунаду та й дивуюсь. Ну була нарада. Ну зустрілись 8 трудяг. Далі.... Якщо вже інформуєте то озвучте про що говорили? Що вирішили? Що трудягам сказали зробити, конкретно ... оте й те? Коли буде виконано і коли з них спитають за виконане? І чи правомірно, щось керівникам підприємств вказувати робити чи навіть рекомендувати на словах а не задокументовано воєнкому? Розкрийте суть зустрічі. Чому саме їх запросили, а не призовників чи скажімо трактористів? Що важливого було сказано?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ