Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.01.2017

Нарада з приводу повідомлень про жорстоке поводження з дітьми або загрози його вчинення


19 січня відбулася нарада щодо порядку розгляду звернень з приводу жорстокого поводження з дітьми


В райдержадміністрації відбулася нарада щодо порядку розгляду звернень та повідомлень з приводу жорстокого поводження з дітьми або загрози його вчинення

Нарада з приводу повідомлень про жорстоке поводження з дітьми або загрози його вчинення19 січня 2016 року під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Запорожця С.В. відбулася оперативно-розпорядча нарада щодо порядку розгляду звернень та повідомлень з приводу жорстокого поводження з дітьми або загрози його вчинення.

В нараді взяли участь начальник служби у справах дітей райдержадміністрації – В.М. Жолобецька, директор Гребінківського РЦСССДМ – В.В. Даценко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації – О.О. Хворостян та інспектор з ювенальної провенції сектору провенції Гребінківського відділу поліції – М.С. Гуменюк.

Обговорено виконання спільного наказу Міністерства соціальної політики України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 19.08 2014 №564/836/945/577, а також Порядок розгляду звернень та повідомлень з приводу жорстокого поводження з дітьми або загрози його вчинення. Налагоджено співпрацю.
 



Схожі матеріали:
👁 1410
Категорія: Лубенська РДА
Теги: нарада, РДА, діти, ПОВОДЖЕННЯ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ