Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.04.2019

Нарада: закінчення опалювального сезону, облаштування спортивного майданчика, грейдерування вулиць та ін.


На нараді звітували про проведену роботу за тиждень, що минув, та акцентували увагу на проблемах життєдіяльності громади


9 квітня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу оперативно-розпорядчу нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, начальниками комунальних підприємств та в.о. старост.

На нараді звітували про проведену роботу за тиждень, що минув, та акцентували увагу на проблемах життєдіяльності громади, а також планували роботу на наступний тиждень.


Чергова апаратна нарада
 

Зокрема обговорили питання: закінчення опалювального сезону, облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям, підготовку до проведення 19 сесії міської ради, грейдерування вулиць, стан виконання бюджетних надходжень та інші.

Міський голова звернув увагу на підготовку до відзначення пам’ятних дат - Дня Чорнобильської трагедії та Дня Перемоги, а також дав завдання провести роботи по прибиранню та благоустрою кладовищ громади до настання поминальних днів.

Чергова апаратна нарада


Підсумовуючи нараду, міський голова дав ряд доручень керівникам комунальних підприємств, закладів та начальникам структурних підрозділів міської ради та її виконавчих органів для виконання.

Чергова апаратна нарада


Схожі матеріали:
👁 961
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: опалювальний сезон, спортивний майданчик, нарада, Гребінка, грейдерування вулиць, міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ