Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.09.2019

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи


Проаналізувано основні види трудової діяльності школярів і вимоги до її організації.


6 вересня 2019 року відбулась нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

Орієнтуючись на гуманізацію навчання, на формування особистості учня, визнання її цінності та необхідності для сучасного суспільства, ми насамперед повинні пам'ятати, що вона формується особистістю самого вчителя. Тому створюємо всі умови для росту професійної майстерності педагога . Адже, методична робота - найважливіша ланка системи безперервного навчання членів педагогічного колективу школи.


Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи
 

Працюємо на реалізацією районної науково – методичної проблеми «Від інноваційного змісту освіти через педагогічну майстерність вчителя до формування компетентної особистості учня». Створюємо умови для безперервного навчання педагогів, розвитку їх творчої діяльності, впровадження сучасних технологій та ППД, реалізації Державного стандарту початкової освіти та базової загальної середньої освіти, його науково-методичного забезпечення, проведення методичних заходів, спрямованих на підвищення педагогічної майстерності працівників освіти, вивчення, узагальнення і поширення ППД, комплексне впровадження моніторингу якості освіти, активізуємо роботу у проведенні Днів методичної допомоги в закладах освіти.


Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи
 

У зв'язку з початком розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (системи НАССР) розглянуто всі головні аспекти системи. Адже важливим фактором впровадження формування культури здорового харчування є стратегія держави щодо здоров’я дитини як підґрунтя здорової нації, яка послідовно здійснюється в системі освіти. Проаналізувано основні види трудової діяльності школярів і вимоги до її організації.
 
Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи


Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи
 
Наталія Носова, начальник відділу освіти
молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 980
Категорія: Шкільний екран
Теги: освіта, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ