Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.12.2015

Насильству - НІ!


Початкові класи Гребінківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1, як і інші класи та школи, беруть активну участь в акціїї "Ні - насильству!"


Насильству - НІ!Початкові класи Гребінківської ЗОШ І – ІІІ ступенів №1, як і інші класи та школи, беруть активну участь в акціїї "Ні - насильству!".

У світі ще існує насильство, яке приносить багато горя і страждань. Тому саме діти повинні сказати своє слово проти насилля, попередити його перш ніж воно завдасть шкоди рідним і близьким, просто хорошим людям.

В ході акції було проведено конкурс малюнків, склали статут класу " Ми проти насилля!, вікторини і бесіди, підготували казку, в якій засудили насильство...

В умовах зміни соціального контексту розвитку суспільства метою навчання та виховання в національній школі стає не просто оволодіння певною сумою знань, а формування готовності підростаючого покоління до самостійної, творчої активності, до вміння за власною ініціативою знаходити відповіді на ті питання, що раніше не зустрічались в соціальному досвіді школярів, виявляти знання та вміння, яких від них потребує життя, при цьому з готовністю брати відповідальність за власні рішення та вчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня пам'яті жертв голодомору 1932-1933 р.р.

В рамках Місячника правового виховання ми провели виховну годину «Відповідальність починається з мене», в підготовці до якої готували повідомлення складали твори.

З метою підвищення рівня поінформованості учнів про шкідливу дію тютюнового диму, алкоголю, наркотиків на організм людини; пропаганди здорового способу життя; підведення учнів до вироблення етичної позиції щодо шкідливих звичок учні початкових класів взяли активну участь у проекті «Ні! Шкідливим звичкам!».








 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1083
Категорія: Шкільний екран
Теги: учні, Ні - насильству, ЗОШ, акція, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ