Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.06.2019

Насос для велосипеда: необхідність пристрою


На що звертати увагу при виборі велосипедного насоса


Велосипедний насос — це незамінна річ в арсеналі будь-якого велолюбителя. Це пристосування дозволить не хвилюватися за те, що ваша подорож закінчиться внаслідок проколу колеса. Запасна камера, латка і вело насос дозволять продовжити шлях у будь-якій ситуації.

Насоси для велосипеда

Підтримка необхідного заданого тиску в камерах неможлива без насоса. Він є обов'язковим атрибутом велосипедиста. Серед видів насосів виділяють стаціонарні та переносні. Кожен з видів має переваги. Стаціонарний насос буде корисний і зручний для використання вдома або у веломайстерні, переносний же, — в дорозі. Сучасні насоси для велосипеда є практично універсальними: наявність двох голівок - "престо" і авто — дозволяють використати їх на будь-яких моделях велосипедів.


Насос для велосипеда
 

Інтернет магазин “Екстрем-стайл” пропонує насоси для велосипеда за приємними цінами. Магазин, який знаходиться за адресою https://extremstyle.ua/, може похвалитися великим асортиментом продукції, серед якої можна відшукати будь-які типи велосипедних насосів і не лише.

Основні види насосів:
 
- ручні (мають невеликі габарити, їх легко транспортувати);
- підлогові (мають нерухомий упор в землю, зручніше і швидко накачують камеру);
- ножні (великі по розмірах пристрої, що функціонують від натиснення ноги);
- насоси високого тиску.

Дані вело насоси відрізняються: матеріалом виготовлення корпусу (може бути пластиковий або металевий корпус), вагою, конструктивними особливостями, здатністю видавати тиск певного значення.

Інтернет магазин “Екстрем-стайл” пропонує вам велосипедні насоси виключно найвищої якості. Тут можете придбати не лише насоси, а й запасні частини до велосипедів, велоодяг, вело аксесуари, велосумки, велофонарі та багато іншого. Велонасоси, придбані у магазині, довгий час радуватимуть вас своєю бездоганною роботою.

На що звертати увагу при виборі велосипедного насоса

Необхідний рівень тиску

Можна з упевненістю сказати, що багатьом велосипедистам в житті не згодитися насос, який може гойдати колеса до 15-16 атмосфер, навіть для професіоналів це досить багато. Як правило, чим вище тиск здатний згенерувати насос, тим менше розміру його повітряної камери. Саме з цієї причини виробники випускають різні насоси для гірського або шосейного велосипеда (оскільки робочий тиск в покришці шосейного транспорту набагато вищий, а об'єм трубки/камери відповідно менше).

Необхідний робочий об'єм

Необхідний об'єм в основному залежить від типу самого велосипеда. Насос з великою повітряною камерою здатний швидко накачати велике колесо, але не здатний створити необхідний робочий тиск.

Якщо ви в основному використовуєте гірський велосипед, то насос з великим робітником об'ємом буде досить. Він також зможе, без застосування компресора, рівно встановити на обід безкамерну покришку.

Точний манометр

Манометром обладнаний далеко не кожен насос, але у базовий комплект підлогових насосів він, як правило, входить. Перед придбанням дуже важливо перевірити манометр на якість його роботи, чи добре читаються свідчення, і чи зможе насос забезпечити необхідний тиск. Манометр точніше показує тиск ближче до середини вимірювальної шкали.

Схожі матеріали:
👁 709
Категорія: Прес-реліз
Теги: купить насос, насос, велосипед, велонасос




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ