Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.09.2017

Наталія Носова, начальник відділу освіти Гребінківської РДА: Привітання з Днем вчителя


Люблю учительську роботу...


Наталія Носова, начальник відділу освіти Гребінківської РДАНещодавно я стала свідком розмови батьків, у якій промайнула фраза: «Сьогодні ані в кого немає впевненості в завтрашньому дні». Саме тоді я остаточно зрозуміла, яким хочу бачити майбутнє своєї країни.

Я хочу, щоб наша країна була квітучою і веселою, якими бувають навесні її розкидані по селах яблуневі сади, а люди щасливими та впевненими в завтрашньому дні.

Народна мудрість стверджує, що людині в цьому житті має пощастити тричі: від кого народитися, у кого навчатися та з ким одружитися (створити родину). Кожному з нас зрозуміло, яка величезна відповідальність за майбутнє дитини, її розвиток та подальші досягнення лежить на плечах вчителя!

Можна сказати, що вчитель вже сьогодні впливає на майбутнє нашої країни, адже він навчає та виховує майбутніх політиків і робітників, керівників потужних підприємств, міністрів і навіть президентів. Недарма ж до професії вчителя в нашому суспільстві завжди ставилися з величезною повагою!

Я добре знала з дитинства, який це важкий і відповідальний труд, адже моя мама – також вчитель, і вона змалку брала мене з собою до школи. Я бачила, як сумлінно вона готувалася до уроків вдома – щодня упродовж багатьох років, як уважно ставилася до проблем учнів, намагалася до кожного підібрати ключик, як спілкувалася з батьками. Сьогодні я вже й сама маю 22 роки педагогічного стажу.

Я бачу, що працювати в школі не стає легше. Але саме на вчителях-велика відповідальність за майбутнє країни. Школа-високоорганізований організм,який працює чітко і злагоджено,по дзвінку. І ми переносимо всю шкільну дисципліну на життя.

Дуже приємна величезна повага й вдячність учнів і батьків до Вчителя. Так, багато з колишніх учнів тільки з часом усвідомлюють все те, чим вони завдячують своїй першій вчительці, класному керівникові, улюбленим вчителям-предметникам.

Тому сьогодні, напередодні Дня вчителя, я хочу низько вклонитися усім вам, дорогі вчителі, за науку та терплячість! Хочу подякувати за небайдужість, творчий підхід до своєї справи, чуйні серця, щиру радість за наші успіхи!

Мої любі вчителі! Пройшло 27 років,як я закінчила школу,але саме ви допомогли  повірити у свої сили, знайшли потрібні слова, щоб заохотити у навчанні, подали приклад того, що значить бути Людиною й Громадянином.

Я,як вчитель працюю і працюватиму не покладаючи рук заради майбутнього,а воно в наших учнях, бо всі батьки хочуть бачити своїх дітей освіченими і здоровими.

А ще пишаюсь я своїм народом. Працьовитим, гордим, волелюбним, добрим, милосердним. Багато йому прийшлось вистраждати, багато пережити. Проте не зневірилися українці, бо не можна знищити той народ, в серці якого живе невгасиме полум’я любові до рідної землі, який віддасть все, навіть своє життя, заради України.

 А ще майбутнє України неможливе без морально-духовних цінностей . Але хтось під цінностями розуміє лише зовнішню форму (мову, культуру, звичаї, традиції), без його глибокої внутрішньої суті. Зодягнутись у вишиванку й розмовляти рідною мовою — цього не досить для того, щоб бути патріотом і духовною людиною. Потрібно робити цей світ кращим,приносити  користь людям!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Носова: «Завдання шкіл Гребінківщини - дати якісну освіту всім дітям»

 Ми впевнено йдемо  до того, в що віримо. Маю відвагу втілювати свої мрії і робити їх дійсністю та здійснювати нездійсненне. Та звісно, змінити світ на краще можна лише тоді, коли змінюєш на краще себе. Потрібно своїми силами і своїми руками реалізовувати свою мрію. З часом усе здійсниться, потрібно лише вірити та бути впевненим у своїх силах!

Я думаю, що моя Україна буде щасливою. Така прекрасна країна з такими чудовими людьми заслуговує щастя!

Тож з нагоди чудового свята – Дня вчителя, вельмишановні колеги-освітяни!
Щиросердно вітаю із святом – Днем працівників освіти!

На нас покладена надзвичайно відповідальна та почесна місія – навчання й виховання нової генерації держави. Завдяки відданому служінню та  нашій високоінтелектуальній роботі  зростає  нове покоління.

Висловлюю глибоку вдячність працівникам освіти  за розуміння пріоритетів сучасного навчання.  Переконана,  що завдяки своїй наполегливості та ініціативності допоможемо  кожній дитині  знайти свій шлях до успіху та втілення найзаповітніших мрій і найсміливіших ідей.

Бажаю Вам, колеги-освітяни, міцного здоров’я, невичерпної наснаги, творчого оптимізму, достатку та злагоди в родинах! Нехай у службових справах Вас підтримують однодумці, серце буде сповнене любов’ю та добром, а особисті успіхи йдуть пліч-о-пліч із професійними досягненнями.

Учням  бажаю успіхів у навчанні, впевненості у своїх силах і незгасної внутрішньої енергії, розвивати кращі традиції  та прославляти своїми досягненнями  Гребінківщину!

Зі святом!

Наталія Носова, начальник відділу освіти Гребінківської РДА
 
 
Люблю учительську роботу,
Люблю, коли дзвенить дзвінок.
Щоденні,кропіткі турботи,
Перший  урок, життя урок.

Люблю,коли ступає ранок,
 Хтось вперше  двері відчиня,
В країну знань,в перший світанок
Й тверда упевнена рука.

Люблю,коли читають книгу
І морщать думкою чоло.
Я ж буду все життя учитись,
Не буде в школі слів  «було».

Щодня розв'язую задачі,
Земне ж тяжіння не здолать,
І майже результат вже бачу,
А день новий з 0 почать!

Люблю я вересневу пісню,
Початок року і кінець,
Люблю пахуче, жовте листя,
Тепло долоньок і сердець.

Нехай навчання буде вічним,
Мені ж не треба нагороду,
Почати  рік, пройти  успішно,
ЛЮБЛЮ УЧИТЕЛЬСЬКУ РОБОТУ.


Схожі матеріали:
👁 1730
Категорія: Актуально
Теги: привітання, день вчителя, освіта, Гребінка, Наталія Носова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ