Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.01.2013

Науковці розповіли, скільки разів на тиждень треба займатися сексом


В залежності від того, скільки разів на тиждень займатися сексом, можна отримати різні переваги


Науковці розповіли, скільки разів на тиждень треба займатися сексом

В залежності від того, скільки разів на тиждень займатися сексом, можна отримати різні переваги. Такий висновок зробили науковці.

Відтак, на їхню думку, заняття сексом один раз на тиждень корисне для тих, хто хоче схуднути.

Заняття сексом два рази на тиждень запобігає виникненню простудних захворювань, оскільки в результаті - на 30 відсотків збільшується рівень імуноглобуліну А, який захищає від хвороб.

Триразові заняття сексом корисні для серця, оскільки стимулюють серцевий ритм і кров'яний потік, а ризик інсульту знижується вдвічі.

Секс чотири рази на тиждень корисний для шкіри, бо під час цього процесу виробляється гормон росту, який призводить до зниження жиру в організмі, а шкіра стає більш гладкою і пружною.

Секс в кількості п'яти разів на тиждень сприятливо позначається на світогляді. Частий секс пов'язаний з підвищенням оптимізму, енергії, уваги і творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: От бессонницы помогут йогурт и шоколад

Секс в кількості 6 разів на тиждень корисний для мозку, оскільки збільшує до нього приплив крові, а рилізинг-гормони, що виробляються при цьому, можуть сприяти розвитку інтелектуальних здібностей.

Нарешті, семиразовий секс на тиждень покращує настрій. Регулярний секс значно знижує рівень занепокоєння через вироблення ендорфінів.

Схожі матеріали:
👁 3242
Категорія: Актуально
Теги: здоровье, серцевий ритм, кров'яний потік, регулярний секс, Секс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ