Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.07.2019

Навіщо купувати штучний камінь?


Вироби з штучного каменю окупаються, виглядають стильно і свіжо через десятиліття


Коли починаєш говорити з людьми на тему будівельних матеріалів, то вони чомусь не хочуть чути про бетон, цеглину, про покрівельні матеріали. Зате усі цікавляться тим, чим можна свій дім обробити так, щоб він на усіх справляв враження.

Це кінцево досить дивно чути для фахівця, оскільки ясно ж, що основою є саме несущі конструкції, проте люди звичайно ж бачать перед собою те, що знаходиться зовні. Так що тема обробних матеріалів зовсім не така другорядна, як про це можна подумати.

Взагалі якщо ви цікавитеся облицюванням будинку і хочете дізнатися, що з себе представляють сучасні матеріали, призначені для цієї мети, то вам варто зайти на сайт https://www.aria-ua.com.ua/shtuchnyj-kamin. На цьому сайті представлена величезна кількість видів штучного каменю, який застосовується для облицювання фасадів і цоколя, і так само інших декоративних елементів, наприклад штучний камінь широко розповсюджений на кухні. Кухонна безшовна стільниця довільної форми прослужить вам довгі роки та порадує своєю простотою та практичністю в експлуатації.


Навіщо купувати штучний камінь?


Якщо говорити про штучний камінь, то це саме той матеріал, який дозволяє в максимальному ступені зробити ваш будинок індивідуальним і при цьому не перетворити його на дешеве клоунське житло. Вироби з штучного каменю окупаються, виглядають стильно і свіжо через десятиліття, але головне - після багатьох років вони служать як в перший день купівлі.

Переваги штучного каменю
  • Міцність
  • Ударостійкість
  • Безпека
  • Не токсичний.
  • Водонепроникний. У штучного каменю немає пір. Так що він не вбирає вологу і бруд, в нім не розвиваються грибок і інфекції.

Що таке взагалі краса каменю?

Це його колір і текстура і те, як вони поєднуються між собою. Текстура каменю - це його склад, то, з яких часток він складається, наскільки щільно вони один до одного прилягают і які вкраплення в матеріалі є. Колір - це передусім домішки. І ось якраз технологія виробництва штучного каменю дозволяє дуже вільно обходитися і з текстурою і з кольором. У природі - камінь рідко буває таким, щоб був і насиченого кольору і з красивою текстурою.

Якщо де і є, то коштує дуже недешево. А тут буквально десятки видів облицювальної плитки і уся високої якості. До речі декоративні елементи типу карнизів, розеток, мийок, раковин і інше також виготовляються з подібного складу. Дивно, але цемент з піском і ще ряд добавок цілком здатні якісно імітувати багато дорогих видів каменю.

Схожі матеріали:
👁 700
Категорія: Прес-реліз
Теги: штучний камінь, кухня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ