Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2019

Навіщо потрібні красиві номери?


Найбільш популярні та затребувані щасливі сімки та нулі.


Колись можливість встановити стаціонарний телефон у себе удома була тільки в обраних людей, і не дуже давно дозволити собі подібну розкіш, як мобільний зв'язок, також могли не усі. Сьогодні мобільними телефонами користуються практично усі. Безумовно, що, жодна організація не обходиться без наявності однієї або декількох телефонів, а, якщо потурбуватися ще і про те, щоб саме красиві номери представляли компанію, то, набагато легше буде їх запам'ятати самим клієнтам, як потенційним, так і чинним.

Важливе значення цей чинник грає у сферах реклами та бізнесу, крім запам'ятовуваності красивий номер також справляє позитивне враження на клієнтів, доповнюючи статус компанії. Адже недарма в телевізійній рекламі, на вуличних перетяжках, білбордах, в друкованих виданнях використовують красиві поєднання цифр. Де ж можна придбати красивий номер українських операторів зв'язку? Вибрати собі цікавий номер мобільного телефону можна тут, на сайті красивих номерів.

Красиві номера телефонів
 

Красиві номери останнім часом стають все популярніше

Престиж сьогодні — це не лише дорогий годинник і розкішне авто, без золотого номера телефону повноцінний престиж просто не представляється. Найбільш популярні та затребувані щасливі сімки та нулі.

Зараз є можливість підкреслити свою неповторність, зробити з телефонного номера свій індивідуальний талісман. Якщо ви хочете зробити подарунок собі, або ж, ощасливити вашого товариша, начальника або дівчину — ви можете купити номер, який радуватиме майбутнього володаря своєю неповторністю і красивою комбінацією цифр.

До речі, зараз поширена думка, особливо у бізнес кругах, що по номеру телефону визначається статус його власника.

Для багатьох компаній, таких як, наприклад, служба таксі, мати красивий номер, легкий для запам'ятовування золотий номер — справа не просто престижу, але також і конкурентоспроможності. Клієнти легко запам'ятають ваші номери, і коли виникне необхідність викликати таксі — безумовно, вони звернуться до Вас! Адже Ви здогадалися купити красивий номер Київстар, ви зрозуміли, як важливо купити золотий номер Vodafone, інтуїція підказала вам купити красивий номер Lifecell - значить, ви думаєте про свій бізнес і своїх клієнтів.

Схожі матеріали:
👁 609
Категорія: Прес-реліз
Теги: телефон, телефонні номера, номера, красиві номера




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ