Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.02.2013

НБУ констатує найкращий фінрезультат у Приватбанку в 2012


«Найбільший розмір статутного капіталу мають державні банки та Приватбанк»


НБУ констатує найкращий фінрезультат у Приватбанку в 2012

Заступник голови Національного банку України Олексій Ткаченко відзначає, що вперше після трьох років збиткової діяльності вітчизняний банківський сектор вийшов на прибутковий рівень

«Дуже важливим для нас є те, що після трьох років збиткової діяльності вітчизняний банківський сектор вийшов на прибутковий рівень. За 2012 рік прибуток системи банків становив майже 5 млрд. грн., в той час як за 2011 рік банки мали збиток у сумі 7,7 млрд. грн. Серед банків, які продемонстрували найкращий фінансовий результат у 2012 році, такі банки, як Приватбанк, Укргазбанк, ВТБ Банк, Ощадбанк», - говорить Ткаченко.

Він наголосив, що поряд з цим в минулому році було зафіксовано ріст статутного капіталу банків на 3 млрд. грн. до 175 млрд. грн.

«Найбільший розмір статутного капіталу мають державні банки та Приватбанк», - уточнив заступник голови НБУ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На станції Гребінка потяг "Миколаїв - Москва" затримали на 6 годин

Ткаченко також висловив переконання, що на сьогодні є всі підстави сподіватися, що ці позитивні тенденції у діяльності банків будуть закріплюватися і в подальшому.

«Зі свого боку, Національний банк України й надалі сприятиме забезпеченню стабільності та сталого розвитку банківської системи для ефективного виконання нею своїх основних функцій, передусім – забезпечення економічного зростання нашої держави», – резюмував Ткаченко.

Прес-служба
Національного банку України


Схожі матеріали:
👁 1271
Категорія: Актуально
Теги: гроші, банк, фінанси, Приватбанк, НБУ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ