Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.06.2019

Не працює пральна машина? - Допоможе насос що підвищує тиск води


Переваги насосів підвищення тиску


Насос - це пристрій за допомогою якого можна забезпечити відкачування рідини з різних джерел. Їх розрізняють за типом роботи механізму, призначенням, потужністю і іншими показниками. Вибір приладу залежатиме від багатьох параметрів, кожен з яких необхідно врахувати, щоб добитися максимальної продуктивності і найбільшого терміну роботи пристрою.

У яких випадках використовуються

Слабкий натиск води в системі водопостачання значно знижує комфорт її використання і частенько є недостатнім для нормальної роботи різної побутової техніки, наприклад, не буде працювати пральна машина. Насоси, які представлені на сайті https://fontan.org.ua/catalog/davlenie дозволять підвищити тиск води, та стабілізувати подання чистої води.

насос для підвищення тиску води


Користуючись цим устаткуванням, ви зможете з комфортом прийняти ванну, помити посуд, включити пральну машину не турбуючись про ламання техніки. Насоси для підвищення тиску води — це необхідний прилад у квартирах і приватних будинках : для питної води, поливу і відкачування води з місткостей, роботи приладів. Купуючи цей насос в нашому магазині, ви поліпшите якість життя, зробите її приємніше для себе і своїх близьких.

Переваги насосів підвищення тиску:
  • Компактні розміри
  • Невелика вага
  • Безшумна робота
  • Низька ціна
Вибираючи насоси, враховуйте суть проблеми — часті перепади тиску, високий або низький тиск. Якщо вода з крана тече дуже слабо, то вам слід придбати насос, що збільшує тиск води. Якщо ж ви живете на останніх поверхах у багатоповерховому будинку, то необхідно встановити насосну станцію. Для споживача велике значення має вагу агрегату і його габарити, оскільки від цього залежать площа, що виділяється під установку апарату, і потрібна міцність основи, на якій закріплений апарат.

Насоси для підвищення тиску забезпечать мешканцям міських квартир і заміських котеджів комфортне і безперебійне водопостачання, яке автоматично підтримуватиметься відповідно до встановлених нормативів.

Компанія Fontan.org.ua звертає увагу покупців на асортимент Польских насосів підвищуючих тиск води, призначених для установки у багатоквартирних і заміських будинках.

Для роботи, наприклад, пральної машини потрібний тиск не менше 1,5 атмосфер. Зазвичай, як показує практика тиск у квартирах становить приблизно від 1 до 1,5 атмосфер, на останніх поверхах багатоповерхових будинках тиск може бути в рази меншим.

Схожі матеріали:
👁 1380
Категорія: Прес-реліз
Теги: насос для підвищення тиску води, водяний насос, насос




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ