Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.04.2016

Не забудеться подвиг героїв


Перед учнями виступили директор ЗОШ І-ІІІст. №1 Н.С.Носова, голова Асоціації ветеранських організацій району В.М.Неруш


Не забудеться подвиг героївБіля Меморіалу Слави полум'яніють червоні тюльпани, як нагадування про криваві події Другої світової війни, найкривавішої війни в історії людства.

19 квітня до Меморіалу на урочисту лінійку, присвячену перемозі нашого народу над нацизмом, прийшли учні і вчителі Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Святково одягнені діти з букетами квітів у руках уважно слухали виступаючих, що розкривали перед ними сторінки Другої світової війни, показували, якою ціною була здобута перемога, які жертви поніс наш народ, розповідали про пам'ятник Слави та списки загиблих воїнів-визволителів, що викарбувані на пам'ятній плиті Меморіалу.

Це були люди різних національностей, але загинули вони, визволяючи українську Гребінку. І як прикро, що сьогодні йде неоголошена війна з сусідньою державою.

Перед учнями виступили директор ЗОШ І-ІІІст. №1 Н.С.Носова, голова Асоціації ветеранських організацій району В.М.Неруш, завідуюча районним краєзнавчим музеєм Л.А Безвиненко, ветеран Другої світової війни Ф.М.Биков, ветеран Збройних Сил України І.П.Коновальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №1: Весняний благоустрій території міста

Учні висловили щиру вдячність ветеранам за героїчний подвиг визволення від нацизму та пообіцяли завжди пам'ятати тих, хто поліг на полях війни заради Перемоги. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні.

До підніжжя Меморіалу Слави лягають букети квітів. Такі ж букети і в руках ветеранів. Це щира вдячність від учнів Гребінківської ЗОШ № 1. і не заростає у віках стежка нашої пам'яті і шани.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 986
Категорія: Шкільний екран
Теги: неруш, носова, Гребінка, пам'ятник Слави




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ