Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.06.2017

Нова поетична збірка Марії Бойко - «Які круті до щастя сходи»


«Це вже моя 11 книга», – зазначила поетеса-піснярка Марія Бойко


Нова поетична збірка Марії Бойко - «Які круті до щастя сходи» «Це вже моя 11 книга. У ній надруковані вірші, котрі я написала за останні півтора року.

Книга лірична, в основному про любов. Дівчата пишуть про любов.

Вірші – це завжди діалог, емоція. Для творчості мені потрібне якесь усамітнення та тиша. Але завжди твори народжуються, коли я спілкуюся з людьми.

Вірші пишуться в основному вночі, коли я вже відсторонююсь від роботи журналіста, коли затихає телефон – і тоді народжуються вірші.

Буває так, що це пишеться і в робочий час на коліні чи в телефон. Поки я не завершу, не поставлю останню крапку, то не можу заснути. Вірш не дасть. Моя творчість розрахована на дорослу аудиторію, на тих, хто думає», – зазначила поетеса-піснярка, журналістка та заслужений діяч мистецтв України Марія Бойко.

Торік книги Марії побували і на Львівському книжковому форумі, де було продано близько 10 екземплярів.

«Сьогодні Марічка Бойко не тільки презентувала свою нову книгу, а й влаштувала повноцінний творчий вечір. Остання книга письменниці – це досить крута сходинка. Доля в поетеси непроста, але це надзвичайно сильна жінка, яка постійно крокує сходинками творчості попри все. На її книги є постійний попит», – прокоментував директор видавництва «АСМІ» Олексій Петренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвітній День медичної сестри у Пирятині

Останнім часом Марія Бойко написала й запропонувала різним композиторами і національним колективам цілу низку тематичних військово-патріотичних пісень.

"Я піду добровольцем"
Він пішов добровольцем
Проти пекла лютуючих "градів",
Без броні та кевлару,
Жовто-синій накинувши стяг -
Міг би просто лишитись,
Та він не прослухав поради,
Ради віри та миру
Він не лічить щоденних звитяг.


Схожі матеріали:
👁 2653
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: книга, вірші, Журналістка, Марія Бойко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ