Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.12.2020

Новий фітнес-комплекс UNI FORCE у Львові


SPA-зона - це «оазис» краси і спокою посеред суєти і скажених міських ритмів.


Сучасні фітнес - клуби це не тільки виснажливі заняття спортом, але і розслабляючий відпочинок в спа - зоні. Новий фітнес-комплекс UNI FORCE у Львові пропонує абсолютно новий формат фітнесу. Всіх бажаючих чекають в клубі преміум класу, де все створено для вашого комфортного проведення часу.

Звичайно ж, велика частина відведена під тренажерні зали і зали для групових занять. Але самий справжній відпочинок вас чекає тільки в спа- зоні. СПА Львів https://uniforce.ua зона обладнана зручними шезлонгами. Грає некваплива музика, приглушено горить світло. Ви не захоче швидко покинути таке спа - царство! Усе спрямовано на відпочинок і розслаблення. Ви мрієте попаритися в сауні після навантажень? Тут все можливо!


SPA-зона
 

SPA-зона - це «оазис» краси і спокою посеред суєти і скажених міських ритмів. Спа - зона в фітнес- клубі UNI FORCE включає в себе хамам і традиційну фінську баню.  Парна фінської лазні, банний жар і гаряча пара надають унікальний цілющий ефект на організм людини.

СПА-Процедури в Хамам

Перед відвідуванням хамам, слід підготуватися:
  • за 2 години відмовтеся від їжі;
  • не вживання алкоголю;
  • якщо у вас свіжа засмага, то процедуру краще відкласти на пару тижнів
Хамам - це розкішна парна з високою вологістю, в якій Ваше тіло і розум знаходять спокій і насолоду. Крім того, вологе ширяння в хамамі має виражений естетичний ефект: м'який пар глибоко зволожує і живить шкіру і волосся, а також є відмінним провідником для будь-якого із засобів (маски, обгортання), нанесеного на тіло. СПА основу можна розглядати і як самостійний захід, і як початок комплексної СПА-програми.


СПА-Процедури в Хамам
 

Атмосфера комфорту, затишку і спокою, доброзичливий, висококваліфікований персонал, м'яке освітлення, розслаблююча СПА-музика, ароматерапія допоможуть розслабитися, відволіктися від повсякденної суєти і підготуватися до вкрай приємних СПА-процедур.

Приходьте в фітнес- клуб,  Вас тут чекає ввічливий персонал, досвідчені інструктори, море спорту і позитиву! Головне не забувати відпочивати в спа - зоні, яка подарує кожному божественний відпочинок від повсякденних турбот.

Схожі матеріали:
👁 675
Категорія: Прес-реліз
Теги: Львів, SPA-зона, фітнес-клуб, спа, SPA




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ