Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.12.2019

Новий KIA Sportage - На піку форми


Sportage 2019 - це автомобіль, що повністю міняє уявлення про бренд Kia


Новий Sportage 2019 - це автомобіль, що повністю міняє уявлення про бренд Kia. У новому виконанні кросовер відрізняється яскравим сміливим дизайном, широкою лінійкою ефективних моторів і оснащенням, яке аж до останнього часу можна було зустріти тільки в арсеналі преміум-брендів. Переконайтеся в цьому, особисто познайомившись з 4 поколінням кросовера у офіційного дилера

Благородство і характер - екстер'єр нового кросовера

Елегантна зовнішність автомобіля КІА Спортейдж підкреслює його породистість. Придбати КІА в Житомирі, можна звернувшись до компанії «Житомир-АВТО». Підприємство є офіційним дилером KIA у Центральному регіоні України. Ефектний, з рельєфним капотом, точеними гранями кузова і приголомшливою оптикою, KIA притягує погляди водіїв і пішоходів. Мускулистий профіль і високі аеродинамічні показники - все в нім говорить про приналежність до благородного сімейства автомобілів з харизматичним спортивним характером.


KIA Sportage
 

А задній спойлер КІА Спортаж з розміщеним в нім додатковим стоп-сигналом служить стильним штрихом в досконалому образі і робить автомобіль краще помітним в темряві.

Салон - вище за усі похвали!

Ергономічний, інноваційний і воістину розкішний! Саме такі характеристики відповідають внутрішньому оформленню салону нового компактного кросовера від KIA. М'який дорогий пластик панелей і шкіряний салон порадує тактильним задоволенням, а завдяки грамотній організації простору, у вашому авто знайдеться місце для будь-яких речей, необхідних в дорозі. А зручне розташування клавіш на фронтальній панелі і їх відмінна візуалізація сприяють максимальному задоволенню від кожної поїздки в КІА Спортейдж.

Окрім цього в кросовері передбачені:
  • Функція підігрівання сидінь першого і другого ряду, яка працює в режимі вентиляції в жарку пору року.
  • Безпровідна зарядка сучасних гаджетів, зручно розташована під центральною консоллю.
  • Багатоплощинне регулювання положення керма.
  • Інтелектуальне відкривання багажника "без рук". Підійдіть до багажника з ключем в кишені і почекайте 3-4 секунди. Двері відсіку автоматично відкриються, забезпечивши вам доступ.
  • Можливість складання крісел заднього ряду КІА Спортаж в пропорції 60: 40.
  • Розетка 12-вольт для пасажирів другого ряду.

Ідеальний в русі

Для нового кросовера КІА Спортейдж виробник підібрав гідні силові агрегати, дозволяючи кожному знайти ідеальне рішення для переважного стилю їзди. У продажу автомобілі з бензиновими силовими агрегатами Nu 2.0 MPi (150 л.с.) і Theta 2.4 GDi (184 л.с.), а також дизельний двигун 2.0 CRDi (185 л.с.).

Кожен з цих моторів порадує автовласника поєднанням відмінної продуктивності з паливною економічністю. А укупі з сучасними коробками передач силові агрегати кросоверів забезпечують ефективність і неймовірне задоволення від їзди в KIA Sportage.

Слова не потрібні - той, хто притягує погляди KIA Sportage говорить сам за себе.

Інновації і технології

Виробник не поскупився на електронні "фішки" і технологічні опції. В результаті ви купуєте по-справжньому сучасний автомобіль, оснащений:
  • Інтелектуальним круїз-контролем. Він не дозволить вам "наздогнати" впередіідущий автомобіль в пробці, підстрахує, зберігаючи задану відстань між транспортними засобами.
  • Системою вибору режиму руху Drive Mode Select. Залежно від якості покриття, сезону і індивідуальних переваг в частині динаміки, задайте тон руху автомобіля.
  • Аудіосистемою з радіо, RDS, USB і AUX порти, Bluetooth.
  • Мультимедіа з 7-дюймовим дисплеєм, MP3, підтримка технологій Apple Carplay і Android Auto.


Схожі матеріали:
👁 621
Категорія: Прес-реліз
Теги: мотор, оснащення, автомобіль, Kia Sportage




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ