Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.06.2020

Новий колір волосся: Вибираємо гідну фарбу


Фарбування волосся - швидкий і ефективний спосіб зміни і перетворення зовнішності.


Фарбування волосся - швидкий і ефективний спосіб зміни і перетворення зовнішності.

І без якісної фарби для волосся не обійтися. Вибирати слід професійні засоби, широко використовувані в салонах краси. Це безпечні склади, що забезпечують якісне фарбування навіть сивого волосся, а також тривалий ефект. Розібратися у властивостях і особливостях запропонованої продукції допомагають поради фахівців. Величезна асортиментна лінійка високоякісних засобів представлена в каталозі інтернет магазину косметики "Космо Мир". Тут зібрана продукція кращих брендів. Підбирати відповідний засіб рекомендовано за характеристиками і складом продукції.

Відтінки фарб для волосся Нувель

Найчастіше жінки розпочинають свої зміни з фарбування пасм. У цьому допоможе палітра Нувель, яка має в своєму асортименті 44 натуральних та яскравих відтінків. Розглянемо усі особливості фарби для волосся Nouvelle, її склад, відтінки. Фарба для волосся Нувель https://cosmomir.com.ua/products/kraska-dlya-volos-nouvelle-smart-44-ottenka - це остання розробка італійської компанії, яка встигла заслужити визнання жінок у багатьох країнах нашого континенту.
 
Новий колір волосся: Вибираємо гідну фарбу

Засіб поєднує в собі наступні якості:
  • модні, яскраві тони;
  • висока якість;
  • мала кількість аміаку;
  • натуральні олії (кокоса, мигдаля і інших рослин);
  • підвищена стійкість;
  • відносно невисока вартість.
Цей засіб має великий попит у жінок, які вже встигли належним чином оцінити його якість. Вона може застосовуватися як в салонах краси, так і в домашніх умовах. Широка палітра кольорів фарби для багатьох типів волосся від Nouvelle допоможе підібрати свій індивідуальний образ кожній красуні. Для повноцінного фарбування спільно із складом випускається фірмовий окисник. На вибір пропонуються різні по стійкості - від 3 до 12. Выбір окисника повністю залежить від первинного кольору, а також стану локонів.

Щоб колір добре взявся і тримався довгий час, пропонується спільно використати спеціальні шампуні, кондиціонери, а також маски з цієї ж професійної лінійки. Для тонких, слабких пасм розроблена лінійка засобів без аміаку - їх можна використати навіть чоловікам. Новітньою розробкою компанії став унікальний засіб для знебварвлення шевелюри без аміаку. При його використанні можна забути про ненависну жовтизну.

У професійної фарби для волосся Nouvelle Smart Hair Color, ціна якої вважається досить прийнятною в інтернет магазин "Космо Мир", є і інші безперечні плюси:

У комплекті поставляється усе необхідне, що може знадобитися в процесі фарбування, включаючи покрокову інструкцію.

Можна підібрати будь-який колір

  • Передбачена можливість отримання стійкого, яскравого фарбування безаміачною фарбою. Такі засоби підходять будь-якому типу волосся, незалежно від його стану.

  • Виключається будь-яка вірогідність отримання неточних тонів.

  • Результат може зберігатися упродовж декількох місяців, але більшою мірою це залежить від індивідуальних особливостей.


Схожі матеріали:
👁 385
Категорія: Прес-реліз
Теги: колір волосся, фарба Нувель, Nouvelle, фарба для волосся




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ