Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2016

Новий нардеп від 151 округу пропустив голосування одразу після складання присяги


Новообраний народний депутат від «Батьківщини» Руслан Богдан склав присягу і зник з сесійної зали


Новий нардеп від 151 округу пропустив голосування одразу після складання присяги Під час відкриття п’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання, новообраний народний депутат від «Батьківщини» Руслан Богдан склав присягу і зник з сесійної зали, пропустивши ранкову роботу Народний депутат був відсутнім під час усіх голосувань ранкового засідання в перший день сесії Верховної Ради.

Зокрема, його не було під час голосування за проект Постанови «Про надання згоди на затримання судді Дніпровського районного суду міста Києва Чауса М.О. (№ 5070)» народний депутат був відсутнім. Не було Руслана Дмитровича і під час голосування за проект Постанови «Про надання згоди на арешт (взяття під варту) судді Дніпровського районного суду міста Києва Чауса М.О. (№ 5071)».

За дозвіл на затримання скандального судді-корупціонера, який складав хабарі у скляні банки, не голосували також народні депутати від Полтавщини Юрій Бублик, Костянтин Жеваго та Олег Кулініч – під час цих двох голосувань вони або були відсутніми у залі, або їхні картки не були активованими.

З Юрієм Бубликом взагалі трапився курйоз – його робоче місце у сесійній залі, де він працював під час четвертої сесії, було закріплене за іншим депутатом без відома Бублика. Тому спостерігати відкриття сесії та співати Гімн України нардепу довелось на міжсекторному проході, а виступи Голови Верховної Ради України і Президента України він слухав із чужого вільного місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми пам’ятаємо ваш подвиг, фронтовики, визволителі!!!

Потім написав звернення на спікера парламенту, де попросив повернути попереднє місце і більше не пересаджувати його без дозволу.

Руслан Богдан був відсутнім і під час розгляду наступних питань ранкового засідання, які стосувалися порядку денного роботи сесії, та які потребували переголосувань за браком голосів. Він відвідав лише вечірнє засідання першого пленарного дня, відпрацювавши менше половини голосувань (10 з 24). Олеся ТОРСЬКА за даними офіційного сайту Верховної Ради України.
 
За даними офіційного сайту Верховної Ради України


Схожі матеріали:
👁 891
Категорія: Актуально
Теги: Юрій Бублик, руслан богдан, верховна рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ