Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.04.2016

Новий звіт для платників акцизного податку!


Звіти складаються окремо за кожен місяць та подаються до 10 числа


Новий звіт для платників акцизного податку!Суб’єкти господарювання (фізичні особи-підприємці та юридичні особи), що здійснюють виробництво й торгівлю спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, повинні подавати до податкової інспекції за основним місцем обліку в електронній формі відповідні звіти щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Звіти складаються окремо за кожен місяць та подаються до 10 числа місяця, що настає за звітним (наприклад, за квітень – до 10 травня і т.д.).

Форми звітів та порядки їх заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2016р. №49, який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 03.03.2016 №340/28470. Цей наказ набирає чинності з 21.04.2016 року.

Звертаємо увагу на своєчасність та повноту подання звітів, оскільки  статтею 17 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» передбачена значна фінансова відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як декларувати доходи і сплачувати податки при сдачі в аренду земельного паю

Нагадаємо, що відтепер, для отримання послуг ‪‎електронного цифрового підпису‬  необхідно звертатись до пунктів реєстрації користувачів, розташованих у м. Полтава та м.Кременчуг за адресами: м. Полтава, вул. Фрунзе, буд. 155, зал №1, каб. 1 тел.: (053) 259-41-05; м. Кременчук, вул. Жовтнева, 43, каб. 205 тел.: (05366) 21110.

Більш детальну інформацію щодо режиму роботи пунктів реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації користувачів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС можна переглянути у розділі «Контакти» за посиланням: http://acskidd.gov.ua/contacts
Гребінківське відділення  Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1328
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: Звіт, акцизний податок, податок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ