Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2016

Новорічне свято для учнів 1-7класів Тарасівської школи


Всі учасники свята отримали солодкі подарунки, дякуючи спонсорам


Новорічне свято для учнів 1-7класів Тарасівської школи29 грудня 2015 року відбулося Новорічне свято для учнів 1-7 класів Тарасівської школи.

Яких тільки казкових героїв тут не було! І Лисичка-сестричка, і Вовчик-братик, і Ведмідь-набрідь, і Червона Шапочка, і маленькі гноми, і багато-багато інших персонажів.

Веселили Діда Мороза та Снігуроньку гарними танцями, новорічними піснями та віршами. А який же Новий Рік без хороводів навколо красуні-ялинки? І діти залюбки нахваляли гарно вбрану ялинку, зиму-чарівницю та закликали Діда Мороза прийти до них на свято з довгоочікуваними подарунками.

Дід Мороз та Снігуронька не забарились і прийшли привітати малечу з наступаючими Новорічними святами та веселими канікулами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний вечір відпочинку для старшокласників Тарасівської школи

Всі учасники свята отримали солодкі подарунки, дякуючи спонсорам: СТОВ агрофірма  “Куйбишево», СТОВ «Прогрес», СФГ «ВІОС», «КОЛОС», «СЛАВУТИЧ», агрофірма «Пирятин»; власникам магазинів : Царапин Н.М., Плис Т.І., Лакудас Л.В., А також нашим односельчанам - Ветушку С.В., Іванову М.Д., Ткаченку Ю.В., СиньковичуС.М., Бугару В.Ф., Нагрому О.А.

Як добре, що в наш час є люди, які допомагають нам організувати справжнє свято для наших дітей.















Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1107
Категорія: Шкільний екран
Теги: Снігуронька, Тарасівка, Дід мороз, школа, Новий рік




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ