Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2013

Об'їдений труп знайшли в Полтавській області


Тіло чоловіка пролежало у землі близько 2 місяців


Об'їдений труп знайшли в Полтавській області

4 лютого на полі біля села Писарівщина Диканського району Полтавської області знайшли пошматоване тваринами тіло 26-річного жителя села Матвіївка Котелевського району Полтавщини.

У міліцію близько полудня 3 лютого звернулася тутешня жителька. Сказала, що знайшла труп чоловіка.

"Жінка знайшла тіло серед лук поблизу села, - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Загиблим виявився 26-річний раніше судимий за крадіжку металу мешканець села Матвіївка Котелевського району.

Тіло чоловіка пролежало у землі близько 2 місяців. Тулуб частково скелетований, в деяких місцях відсутні м'які тканини та шкіра. Помітні сліди від укусів тварин. Очевидно, вовки та собаки його погризли. За словами брата загиблого, чоловік любив випити. Власної сім'ї не мав. Жив разом з батьками. Вів бродячий спосіб життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники ДАІ затримала молодика, який їздив на викраденій автівці

Заробляв випадковими заробітками. Два місяці тому вирушив на заробітки, після цього його ніхто не бачив. Рідні до міліції стосовно зникнення не зверталися".

Тіло направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Схожі матеріали:
👁 1456
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська, труп, Котельва, бродячий спосіб життя, загиблий, тіло




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ