Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.09.2017

Обережно! Залізниця!


Унаслідок наближення до пристроїв електропостачання електрострумом травмовано 35 осіб


Залізничні коліїЗалізничні колії пролягають у густонаселеній місцевості, через міста та населені пункти. Встановити огородження колій, зробити недоступними їх для громадян не можливо не лише практично, а й теоретично.

Знаходячись під впливом не завжди раціональної звички, люди дуже часто необдумано реалізують своє право на територіальну мобільність і свободу пересування, нехтуючи не лише особистою безпекою, а й ставлячи під загрозу життя та здоров'я оточуючих, створюючи вагомі перешкоди для діяльності галузі.

Станом на 1 вересня 2017 року на об'єктах Укрзалізниці травми різного ступеню тяжкості отримали 364'особи, з яких 242 - із смертельним наслідком. За відповідний період минулого року травмувалося 407 особи, з яких 261 - смертельно.

Унаслідок наближення до пристроїв електропостачання електрострумом травмовано 35 осіб, з них 8 дітей віком до 16 років, з яких одна дитина - смертельно. Причини більшості таких випадків-порушення потерпілими "Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України".

Найпоширеніші порушення: перехід залізничних колій у невстановлених місцях, ходіння по залізничних коліях, посадка та висадка на ходу поїзда та знаходження в стані алкогольного сп'яніння на залізничних об'єктах. Будь-яке порушення цих правил, елементарна неуважність, необачливість можуть призвести до непередбачуваних наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про особливий режим роботи Гребінківського районного суду Полтавської області

Важливо пам'ятати про це, бути обережними та берегти своє життя, життя дітей та близьких.

ПАТ " Укрзалізниця" вкотре наголошує на необхідності суворого дотримання громадянами правил безпечної поведінки в поїздах, на вокзалах та коліях, нагадує, що залізниця є об'єктом підвищеної небезпеки, і закликає не наражати на небезпеку власне життя та поберегти нервову систему залізничників.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 904
Категорія: Актуально
Теги: залізничні колії, електрострум




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ