Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.01.2016

"Обери своє майбутнє! Обери свою професію!"


Вибір професії - один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці


"Обери своє майбутнє! Обери свою професію!" Проблеми підвищення ефективності професійної діяльності актуальні для будь-якого часу й будь-якої соціально-економічної формації, як для суспільства в цілому, так і для особистості зокрема.

Профорієнтаційна робота з учнями - один з головних напрямків виховної роботи, яка спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

Вибір професії - один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства Вибір професії - це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя.

Спрямувати учнів випускних класів правильно обрати майбутню професію допомагають адміністрація школи, вчителі, класні керівники, батьки. В цьому допомогу надають фахівці державної служби зайнятості. Вони поінформують учнів не лише про сучасні соціально-економічні умови, регіональний ринок праці, а й запропонують їм методики, завдяки яким можна реально оцінити власні здібності, щоб у майбутньому досягти вершин професійного успіху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимові свята та звичаї українців

В рамках профорієнтаційної роботи з майбутніми випускниками Березівської школи важливою стала екскурсія до локомотивного депо міста Гребінка.

Метою відвідування було знайомство з підприємством та професіями, які є на цьому підприємстві. Велику вдячність висловлюємо фахівцю з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Гребінківського районного центру зайнятості С. О. Овчаренку та психологу локомотивного депо м. Гребінка - М. А. Даценку за цікаву екскурсію.

Під час проведення екскурсії учні мали змогу ознайомитися з історією підприємства, із засобами механізації та автоматизації виробництва.

Проведений захід був дуже корисним, цікавим та інформаційним. Екскурсія до локомотивного депо надала можливість учнівській молоді більшдетальноознайомитись з професією залізничника, оцінити переваги оволодіння нею, у реальному часі поспілкуватися з представниками професії.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 998
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа, професія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ