Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.05.2018

Обираємо підручники


Засідання методоб’єднання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ


Обираємо підручникиНова українська школа впевненими кроками мандрує закладами загальної середньої освіти нашої держави.

Барвисте розмаїття видів роботи з учнями, цікавий зміст навчальної діяльності передбачено Новою програмою.  Це і робота з інформацією, мовленнєвий етикет, спілкування за допомогою цифрових пристроїв, медіаграмотність, театр і гра, дослідження, екскурсії, природоохоронна та проектна діяльність школярів тощо.

Але робота з підручником –  було, є і буде одним із обов’язкових умінь. І від того, яким він буде, багато в чому залежить формування компетентностей молодших школярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дошкільна зрілість-показник готовності дітей до школи

Засідання методоб’єднання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ, яке відбулося 15 травня на базі Гребінківської гімназії, було присвячене визначенню підручників, за якими будуть навчатися першокласники з 1 вересня 2018 року.

Активно і жваво пройшло обговорення змісту навчальних підручників за програмами, складеними О.Я.Савченко  та Р.Б.Шияном. Педагоги-початківці, думаємо, зробили правильний і вдалий вибір. Що ж, побажаємо їм успіху!
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 753
Категорія:
Теги: початкові класи, засідання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ