Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.02.2020

Офіс протидії рейдерству: сучасний захист прав власності


«Створення Офісу протидії рейдерству – це черговий крок до глибинних перетворень на шляху захисту прав власності від злочинних посягань


Міністерство юстиції України розробило ряд механізмів, які позитивно впливають на підприємницьку діяльність та створюють надійну систему захисту бізнесу від рейдерських захоплень. Офіс протидії рейдерству – один із найуспішніших проєктів у боротьбі з рейдерством.

Новостворений орган розглядає матеріали скарг та готує висновки, а також робить узагальнення проблематики у сфері державної реєстрації. Крім того, даний центр одразу формує пропозиції змін до законодавства і удосконалює програмне забезпечення державних реєстраторів.


Офіс протидії рейдерству: сучасний захист прав власності
 

«Створення Офісу протидії рейдерству – це черговий крок до глибинних перетворень на шляху захисту прав власності від злочинних посягань. Наразі маємо перші результати – значно зменшилась кількість шахрайських дій з юридично значущими даними, та знизилась кількість рейдерських атак на бізнес.

Це – позитивний сигнал для українського бізнесу та міжнародних інвесторів, ще одне підтвердження,  що  після кардинальних змін у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно та бізнес в Україну можна буде інвестувати кошти без остраху, що твій бізнес або власність можуть забрати у будь-який момент», - розповіла Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшли Полтавська, Сумська та Чернігівська область.

Нагадуємо, що офіс протидії рейдерству знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Сверстюка, 15, тел. 044-237-09-96, тут громадяни можуть:
  • подати скаргу на дії державного реєстратора чи доповнення до неї;
  • отримати відповідь щодо стадії розгляду скарги;
  • відвідати засідання комісії з розгляду скарг, яке відбувається прозоро та відкрито;
  • переглянути трансляцію відкритої частини засідання комісії в зручному холі офісу.


Схожі матеріали:
👁 559
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Офіс протидії рейдерству, рейдерство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ