Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.01.2021

Оформити кредит онлайн просто


Умови отримання кредиту


Кредит онлайн

Для отримання кредиту не обов'язково йти в банк. Є можливість взяти онлайн кредит онлайн Україна на сайті Товариства з обмеженою відповідальністю «КРЕДИТНА УСТАНОВА "ЄВРОПЕЙСЬКА КРЕДИТНА ГРУПА"»

Переваги онлайн кредитування:
 
✔️ Нема потреби їхати в банк, стояти в черзі. Значно економиться час.

✔️ Заявки обробляються оперативно. На це знадобиться від 5 до 15 хвилин.

Відсоток схвалених заявок високий. Практично кожен може отримати кредит в онлайн режимі, в тому числі непрацюючі громадяни.

✔️ Пакет документів мінімальний. Необхідний паспорт, але не потрібна довідка з роботи.

✔️ Вимоги до позичальників мінімальні. Важливо досягнення певного віку.

Є можливість скористатися послугою пролонгації — продовжити термін користування кредитом. При цьому важливо спочатку оплатити відсотки по кредиту. Точну суму оплати можна дізнатися в особистому кабінеті. Там же підключається ця послуга, якою можна користуватися необмежено.
 

Кредит онлайн Україна
 

Умови отримання кредиту

Оформити кредит у компанії «Євро Гроші» є можливість при наявності паспорта, активної банківської карти та інтернету. Також потрібно виконати деякі дії. Спочатку пройти просту реєстрацію. Потім відправити заявку з вказаними особистими даними та номером банківської карти. Потім дочекатися рішення, яке приймається автоматично, за кілька секунд. Щоб уточнити деталі, може зателефонувати працівник контакт-центру. Після схвалення заявки, ознайомиться з договором і погодиться з його умовами в особистому кабінеті. Система перераховує кошти на карту, як тільки договір буде підписаний. Максимальна сума кредиту становить 10000 грн, Мінімальна - 2500 грн.

Отримати кредит на карту має право громадянин України віком від 18 років, з чинним паспортом і банківською картою, яка належить йому не менше 1 місяця. Для отримання кредиту важливо прийняти рішення з приводу потрібної суми та терміну, за який буде можливість повернути кошти. У заявці написати індивідуальний ідентифікаційний номер, паспортні та контактні дані. Також написати номер чинної банківської карти та перевірити, щоб період її дії був мінімум 1 місяць. Варто переконатися, що немає прострочених кредитів.

Переваги онлайн кредиту

За допомогою оформлення онлайн кредиту позичальник може здійснити такі дії;
  • оплатити отримання дитиною освіти;
  • виконати в квартирі або приватному будинку ремонт;
  • придбати туристичну путівку;
  • купити який-небудь товар широкого споживання і т.д.
Кредити дають без застави. Вони можуть бути на акційних умовах, де знижена відсоткова ставка. Умови акції та розмір ставки вказують в правилах акції. Повернути кредит можна в особистому кабінеті, банках, касах, термінальних мережах.

Схожі матеріали:
👁 524
Категорія: Прес-реліз
Теги: Онлайн кредиты, кредит онлайн, кредит на карту, кредит на банковскую карту




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ