Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.04.2019

Оформлення залу для весільного банкету


Саме весільний декор в залі допомагає створити атмосферу романтичного свята


Жодна весільна урочистість не представляється можливою без організації місця, де, власне, все відбуватиметься. Для традиційних шлюбних церемоній, що припускають розпис молодих в стінах РАГСу, знадобиться підшукати відповідний заклад, де продовжиться свято. Його вибір залежить від безлічі чинників.

Ключову роль у виборі грає кількість запрошених гостей. Якщо на весілля планується покликати більше сотні чоловік, то настільки містким банкетним залом може похвастати далеко не кожен заклад. В той же час, якщо гостей буде не багато, не має сенсу орендувати занадто просторе приміщення, адже там буде не затишно. Та і переплачувати зовсім не треба. Вибираючи зал для весільного банкету, слід враховувати, що захід припускає конкурси, танці і іншу рухливу діяльність.

Оформлення залу для весільного банкету


Так що треба, щоб в нім для цього було відведено місце. Цей же факт потрібно буде врахувати і продумувавши оформлення весільного залу https://savanna.com.ua/.

Не варто захаращувати увесь вільний простір декоративними елементами. Додаткової краси це не надасть, а ось танці або проведення конкурсів помітно ускладнить.

Саме весільний декор в залі допомагає створити атмосферу романтичного свята, яким і є весільна урочистість. На особливу увагу заслуговує зона, де сидітимуть молодята. Добре б облаштувати там арку або задекорувати відповідним чином стіну за нею. У хід можуть йти квіти, повітряні кулі, стрічки або вже готові композиції, які ніщо не заважає доповнити власноручно зробленими прикрасами.

Оскільки весілля можна зарахувати до тематичних заходів, то і прикраси мають бути символічними. Наприклад, пара кілець або серце просто ідеально підійдуть в ролі декору.

Не представляється можливим обійтися і без квітів. Мова, звичайно, про живі флористичні композиції, для яких знадобиться підібрати відповідні місткості, як кошики або вази, а також правильно їх розставити по залу.

Прикрашаючи зал стрічками, треба розуміти, що вони надають обстановці ноток деякого шику і навіть помпезності. Йдеться як про досить вузькі, атласні стрічки, так і про широкі, гіпюрові або шифонові. Але, захоплюватися стрічками в процесі декору невеликого банкетного залу не треба, інакше ефект буде зворотним. Стрічки відмінно поєднуються з кольорами, створюючи єдиний декоративний дует.

Схожі матеріали:
👁 689
Категорія: Прес-реліз
Теги: зал для весільного банкету, весільний декор, рагс, зал для банкету




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ