Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2013

Оголошено прийом творів на здобуття премії ім. В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики


Прийом робіт триватиме з 1 червня по 10 серпня 2011 року.


Оголошено прийом творів на здобуття премії ім. В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики

Державний комітет телебачення та радіомовлення оголошує черговий прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

Прийом робіт триватиме з 1 червня по 10 серпня 2011 року.

 На здобуття Премії приймаються нові оригінальні публіцистичні твори в галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення й демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення на здобуття Премії.

За рішенням Комітету книги до розгляду не приймаються. Можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше 5 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18 травня в Києві відбудеться акція "Вставай, Україно!"

 На розгляд Комітету подаються клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів); примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD): назва ЗМІ, номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо; копія паспорта, у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу.

 Премія присуджується щорічно, починаючи з 2004 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.03 р. «Про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики». Розмір премії складає 5 тис грн.

Адреса: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України, тел./факс (044)278-86-96.
 * З Положенням про премію імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики, затвердженим наказом Державного комітету телебачення і радіомовлення України від 12 вересня 2003 № 225/556 (із змінами), можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо в рубриці «Національні та державні премії України».
Управління преси та інформації облдержадміністрації


Схожі матеріали:
👁 979
Категорія: Актуально
Теги: телебачення, В’ячеслав Чорновол, журналістика, ЗМІ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ