Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.08.2019

Огорожі із зварної сітки від Будсервіс: краще не буває


Різновиди сталевої сітки


Останнім часом для обгороджування ділянок замість сітки Рабіца і металопрофілю все частіше використовують зварну сітку. Постараємося зрозуміти причину такої незвичайної затребуваності.

Європейський стандарт

Огорожа є складовою частиною екстер'єру земельної ділянки, і може бути самостійною прикрасою. Часи триметрових цегляних споруд з колючим дротом зверху давно пройшли. Сітка Рабіца швидко іржавіє, профіль - красивий тільки з одного боку, а дошками сьогодні обгороджують тільки будівельні майданчики. Поза конкуренцією ковані огорожі. Проте, вони коштують таких грошей, за які можна запросто купити квартиру в столиці.
 
Секционные заборы сетка
 

Тому люди схиляються до європейського стандарту це - сітка для забора на https://www.budservic.com.ua/product-category/sektsionnye-zabory-iz-setki/. Її відрізняє доступна вартість; легкість; міцність; довговічність; прекрасна опірність несприятливим погодним чинникам. Окрім цього, обгороджування не приховує краси ландшафтного дизайну, а також не дає тіні.

Між іншим, це принциповий момент. За діючими правилами, забороняється розділяти ділянки суцільними огорожами заввишки більше метра. В даному випадку можна вибирати будь-яку висоту, яку ви рахуєте достатній для забезпечення власній безпеці.

Особливо красиві, так звані, моделі 3d. Вони виконані із зігнутих лозин, що створюють оригінальний і дуже виразний ефект об'єму.

Різновиди сталевої сітки

- З полімерним покриттям. Технологія виробництва припускає наявність цілого ряду трудомістких операцій, що природним чином відбивається на ціні. Але полімер - це надійний захист від корозії. Найчастіше ці обгороджування поступають на ринок забарвлені в зелений колір. Їх можна бачити в міській забудові.

- Оцинкована. Незалежно від способу виготовлення характеризується довговічністю і стійкістю до погодних умов. Експлуатаційні характеристики безпосередньо залежать від товщини шару цинку.

- Не оцинкована. Найдешевший варіант із звичайного сталевого дроту діаметром 1,2.10мм. Щоб збільшити термін служби, необхідно періодично фарбувати.

- Оцинкована з полімерним покриттям. Найбільш високоякісний і дорогий різновид, який і за півстоліттям не втратить первинних властивостей. При купівлі треба враховувати, що дешевші аналоги не поступаються їй за основними технічними характеристиками.


Схожі матеріали:
👁 620
Категорія: Прес-реліз
Теги: огорожа, сталева сітка, сітка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ