Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.04.2019

Охоронна сигналізація у будинку


Раціональний підхід до організації охорони дозволить перетворити будь-який об'єкт на неприступну фортецю


Одним з найефективніших і надійніших способів захистити будинок від небажаних візитерів являється установка охоронної сигналізації. Цей метод зарекомендував себе дуже добре. Щорічно використання цих охоронних систем допомагає запобігти тисячам пограбувань будинків, квартир, магазинів і складів. Витрати на організацію такої охорони швидко окупаються. У більшості випадків це дозволяє повністю відмовитися від послуг сторожа.

Сьогодні, багато інтернет магазинів систем безпеки , пропонують сучасну охоронну сигналізацію для вашого будинку, з цілим набором технічних засобів і пристроїв. Їх комплексне використання потрібне для максимально якісної і надійної охорони житла.

Охоронна сигналізація у будинку
 

Основу такої системи складають наступні прилади:
  • датчики руху, розбиття скла вібрації і удару - реєструють несанкціоновані проникнення в приміщення;
  • магнітоконтактні датчики (геркони), при спрацьовуванні яких поступає сигнал на пункт охорони або блокуються вікна і двері;
  • сирени і оповісники - класичні засоби, що відлякують зловмисників і привертають увагу очевидців.
На додаток до цього можна використати надійні сучасні замки, грати на вікнах, систему відеоспостереження. Раціональний підхід до організації охорони дозволить перетворити будь-який об'єкт на неприступну фортецю.

Вартість і установка

Дізнатися про ціни на датчики для охоронної сигналізації завжди можна на сайті інтернет магазину систем безпеки, де зібрані кращі пропозиції від популярних виробників. Компанія пропонує відмінний асортимент пристроїв, необхідних для створення дієвої і надійної системи для захисту вашого будинку або будь-якого іншого об'єкту. Ви можете порівняти характеристики і вартість різних датчиків, підібрати прийнятний варіант для вирішення конкретних завдань і відразу оформити замовлення. Таким чином ви неодмінно заощадите засоби і час.

Фахівці компаній із задоволенням дадуть відповідь на усі питання по телефону або в месенджерах. Кваліфікована консультація дозволить вам підібрати оптимальний набір засобів для охорони будь-якого об'єкту, при цьому не переплачуючи.

Клієнти можуть розраховувати на лояльні умови співпраці і вигідні пропозиції.
  • Кожного тижня у Вас є можливість купити "гарячий" товар, за найнижчою ціною з будь-якої категорії: систем відеоспостереження, сигналізації, СКУД, домофонних систем.

  • Щоночі у Вас є можливість купити будь-який товар за зниженою ціною!!! Не упускайте прекрасну можливість з економією вкластися у свою безпеку.


Схожі матеріали:
👁 1138
Категорія: Прес-реліз
Теги: охорона будинку, датчики руху, Охоронна сигналізація, сирени




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ