Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.03.2017

Олег Жолобецький: С/г підприємства, які своєю діяльністю руйнують дороги, повинні долучатися до їх ремонту


Саме великі автомобілі, які перевозять зерно та інший вантаж, наносять нашим дорогам найбільшу шкоду


Олег Жолобецький: С/г підприємства, які своєю діяльністю руйнують дороги, повинні долучатися до їх ремонту 14 березня з ініціативи депутата14 березня з ініціативи депутата Гребінківської районної ради від УКРОПу Олега Жолобецького, відбулося перше засідання тимчасової комісії, яка працює над тим, щоб максимально дієво та ефективно відремонтувати місцеві дороги. Про це повідомляє УКРОП Полтавщина на сторінці Facebook.

Зокрема, на засіданні члени комісії підтримали ініціативу укропівця та вирішили звернутися з листом до сільськогосподарських виробників, які працюють на території району та мають важкий і габаритний автотранспорт. У зверненні йдеться про необхідність власників цих підприємств виділяти кошти на ремонт автошляхів.

"Саме великі автомобілі, які перевозять зерно та інший вантаж, наносять нашим дорогам найбільшу шкоду. Сільськогосподарські підприємства, елеватори, заробляють гроші, але одночасно і руйнують дороги. Тому логічно було, аби вони долучалися до їх ремонту", - наголосив Олег Жолобецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці стартував двомісячник чистоти

Відповідні листи-звернення вирішили направити с/г підприємствам як на місця, так і у центральні офіси.

Також серед ідей щодо збереження максимальної цілісності дорожнього покриття прозвучали пропозиції розглянути можливості встановлення дорожніх знаків, які б обмежували рух вантажних автомобілів, та ймовірності будівництва нової об΄їздної дороги коштом с/г підприємств.

 














Схожі матеріали:
👁 1864
Категорія: Актуально
Теги: вантаж, дороги, автомобілі, Гребінка




Всього коментарів: 4

0
4 jhfgjdfghfd   (18.03.2017)
Та яка Локомотивна - ви в Гребінку спробуйте ще заїхати, а потім про вулиці кажіть. Це не їзда, це просто їздець якийсь. На самісінькому в'їзді 2 здоровезних ямини, а повернути праворуч на розгалуженні - так там аж до заправки дороги вже майже немає, сам тільки напрямок.


0
3 girkij   (16.03.2017)
Чому б подібні піар акції розпочинати не сидячи в кабінеті, а з спільної виїзної комісії щоб разом від початку зафіксувати, заактувати стан доріг, покриття та всі недоліки. Звернути особливу увагу на стан насипу та руйнування шляхопроводу через залізничні колії, по якому їздять 60-80 тонні тягачі. Окремі плити біля відгалуження до вулиці Локомотивної вже розсунулися, утворилися суттєві наскрізні тріщини шириною 15-20 сантиметрів які періодично засипають щебенем, гран відсівом. Та це не гарантує безпеку водіям, не припиняє подальшого розсування плит і їх падіння. Під дією вібрації знову й знову те латання вивалюється на голови перехожих що проходять під шляхопроводом. Загалом, частіше виходьте в люди, відвідуйте громадські місця, пройдіть по місту і побачите весь безлад. На сайті таких фото прикладів безліч, тож вживайте дієвих заходів по викладених фактах з ентузіазмом і без популізму.


0
2 Туб-з   (16.03.2017)
Починається..Бульки ні о чом. Фотоотчот, що укроп головний в місті. А насправді все дуже далеко від реалій. Як депутат ( як і всі інші депутати)  дана особа нічого не зробила і ніде не защитила ні місто, ні людину. Піар на пузирях під носом. Скоро вибори...


0
1 Yuliya6097   (16.03.2017)
І в який же саме законний спосіб ви зібралися заставить сільськогосподарських виробників виділяти кошти на ремонт автошляхів? Хто вам дав на це право? І як ви зібралися прослідковувати ті кошти якщо він навіть захоче пожертвувати милостиню на клаптик асфальту? Чергове бла бла бла, чи як???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ