Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.07.2018

Олександр Усик- абсолютний Чемпіон світу


Перемогу українцю віддали усі судді одноголосно


Олександр Усик- абсолютний Чемпіон світуУ фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії між українцем Олександром Усиком та росіянином Муратом Гассієвим перемогу здобув Усик.

Бій протривав всі 12 раундів. Перемогу українцю віддали усі судді одноголосно. 120-108, 119-109, 119-109.

Він став першим українцем. який зумів стати абсолютним чемпіоном світу. Зробив він це у своєму 15-му поєдинку на професійному ринзі.

Тепер він чемпіон у першій важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF та за версією The Ring), власник трофея Моххамеда Алі та чеку на 10 мільйонів доларів.

Олександр Усик показав усьому світу, чого може досягти впевнений в собі чоловік, який ставить перед собою ціль. Заспівав український гімн, станцював на ринзі, показав всій планеті, що таке українська воля і завзятість. Ніколи себе не шкодував, поважав суперників та віддавав усього себе щоденній пахоті на тренуваннях. Він став абсолютним чемпіоном світу, вигравши всіх суперників в їх рідних стінах. Саша, ми тобою пишаємося! Весь народ і вся наша боксерська сім’я Федерації боксу України! – зазначив президент ФБУ Володимир Продивус. – Олександр Усик переписує історію світового та, безумовно, українського професійного боксу. Його сьогоднішня перемога – це черговий показник того, що українська школа боксу по праву є однією з найкращих у світіВ рамках фінального поєдинку Всесвітньої боксерської Суперсерії Олександр Усик тактично повністю переграв свого опонента. Швидкість, пересування в ринзі, робота ніг – ці показники були у Олександра на найвищому рівні. Перемога над Муратом Гассієвим відкриває для Олександра чудові майбутні перспективи та не менш яскраві бої. Він сьогодні абсолютний чемпіон і по праву їм буде залишатися не один рік. Не виключаю навіть можливості його переходу в суперважкий дивізіон або ж захисту чемпіонських поясів в Україні. Яке б рішення Олександр Усик не обрав, проте вже сьогодні він є одним з найкращих боксерів сучасності. Це, я переконаний, він ще неодноразово доведе усім».
 


Схожі матеріали:
👁 999
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: бокс, чемпіон світу, Олександр Усик, Москва




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ