Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.02.2013

Олександра Попова можуть призначити головою адміністрації Полтавської області - Окара


Олександр Удовиченко - нинішній глава полтавської області - вважається поганим чиновником


Олександра Попова можуть призначити головою адміністрації Полтавської області - Окара

Нинішнього главу Київської міськдержадміністрації Олександра Попова можуть призначити головою адміністрації Полтавської області. Про це розповів політолог Андрій Окара.

За його словами, саме Полтавська область фігурує в цій кадровій рокіровці не випадково. "Попов довгий час був мером міста Комсомольска в Полтавській області - для нього це майже батьківщина. А Олександр Удовиченко - нинішній глава полтавської області - вважається поганим чиновником саме тому, що не забезпечив перемогу Партії регіонів в регіоні.

Тому він приречений. Серед тих кандидатур, яких розглядають, - це хтось з "донецьких" або Попов", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДАІшники Полтавщини тепер не будуть засідати по кущах

"Його можливе перепризначення - це зміцнення владою власних позицій в "бунтівній" провінції. Влада цілком схвалює ідею, до речі, щоб Кличко став мером Києва. У них є представлення, що вони з ним домовляться і що радикального нерозуміння між ним і Банкової не буде", - резюмував Андрій Окара.

Нагадаємо, що лідер партії УДАР Віталій Кличко спростував проведення яких-небудь переговорів з партією "Батьківщина" відносно висунення єдиного кандидата від опозиції на пост мера Києва. Раніше ж Арсеній Яценюк називав Віталія Кличка ідеальним кандидатом на пост градоначальника української столиці.

Андрій ОКАРА


Схожі матеріали:
👁 1245
Категорія: Актуально
Теги: віталій кличко, адміністрація, Полтавська область, голова, удар, Удовіченко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ