Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.05.2018

Оприлюднили нові правила вступу дітей до школи


Першачків зараховуватимуть до навчальних закладів за новими правилами


Оприлюднили нові правила вступу дітей до школиЦього року, щоб віддати дитину до першого класу, батькам потрібно надати стандартний пакет документів та чекати наказ про зарахування. Конкурсу для вступу не влаштовуватимуть, натомість враховуватимуть місце проживання.

Якщо кількість заяв на вступ до першого класу не перевищить кількість місць, то наказ про зарахування всіх дітей мають оприлюднити не пізніше 1 червня.

У випадку перевищення доступної кількості місць, відділу освіти та керівництву школи рекомендують створити нові класи, перейти на змінну систему або вжити інші заходи. При цьому відмовити дитині, яка проживає на території, що відноситься до цієї школи, — не мають права.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В навчальних закладах Гребінківщини відзначали День вишиванки

Якщо в школі залишаться вільні місця, до неї зможуть зарахувати дітей, які проживають поза територією, яку вона обслуговує. До 15 червня навчальний заклад влаштує в присутності батьків неупереджене жеребкування, за допомогою якого й визначить своїх майбутніх учнів. Решта дітей навчатиметься за місцем проживання.

За інформацією прес-служби Полтавської обласної державної адміністрації.   


Схожі матеріали:
👁 942
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа, першачки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ