Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2019

Органічні продукти харчування


Вести здоровий спосіб життя з кожним роком стає усе більш складно


Вести здоровий спосіб життя з кожним роком стає усе більш складно. Основна проблема полягає в правильному і якісному харчуванні. Однієї відмови від "шкідливих" продуктів на сьогодні не вистачає, оскільки вживання "здорової" їжі: овочів, м'ясних і молочних продуктів також не гарантує користі для людини.

Причина цьому - збільшення масштабів і темпів виробництва аграрних і фермерських господарств. Внаслідок чого, при вирощуванні овочів активно застосовуються гербіциди, пестициди і мінеральні добрива; а в тваринництві використовуються антибіотики і гормони зростання. Наслідки сумні - зелень, овочі, м'ясо, птахи і молочні продукти, доступні до масового споживання, швидше приносять непоправну шкоду, чим користь для організму людини.
 
Органічні продукти харчування
 

У зв'язку з тенденцією до розвитку виробництва і поширення небезпечних продуктів харчування на світових ринках, засобу масової інформації активно інформують споживачів про існуючу загрозу здоров'ю. У людей формується усвідомлення безвихідності, і виникає цілком природнє виведення - їсти нічого не можна! На щастя, корисні продукти існують; тільки інформувати громадськість про можливості здорового харчування бажає не багато хто.

Порятунок криється в органічних продуктах, при виробництві яких не застосовуються пестициди і мінеральні добрива. Завдяки ручній роботі і дбайливому підходу, вирощені овочі, а також, м'ясна і молочна продукція органічного походження мають поліпшені смакові якості, містять багато поживних речовин і вітамінів. При цьому, органічні фрукти і овочі містять, приблизно в 200 разів менше залишків пестицидів, чим в звичайних.

Незважаючи на цілий ряд переваг, органічні продукти значно поступаються простим по рівню затребуваності. Цьому сприяють декілька причин. По-перше, це висока вартість: за одну і ту ж суму, можна купити удвічі більше простих продуктів, чим органічних. Але, мало хто знає, що останні мають набагато більшу енергетичну цінність, завдяки чому, для задоволення добової норми необхідних людині калорій, можна вживати меншу кількість здорової їжі.

Друга причина - це незнання.

Гербіциди суцільної дії для сільського господарства без бур'янів

Під час вирощування сільськогосподарських культур не можна обійтися без гербіцидного втручання. Сучасні гербіциди від бур'янів суцільної дії є ефективними інструментами, які борються з різною небажаною рослинністю. Процес здійснюється регулярно маленькими дозами і завдає мінімальної шкоди рослині, що захищається. У інтернет-магазині "Защита Растений" можна купить гербициды сплошного действия в Украине будь-яких видів.

Схожі матеріали:
👁 561
Категорія: Прес-реліз
Теги: бур'яни, гербіциди




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ