Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2015

Ощадбанк допоможе зустріти Великдень з гарним настроєм


Ощадбанк запропонував новий акційний депозит «Писанка"


Ощадбанк допоможе зустріти Великдень з гарним настроємЗ чим асоціюється весна? З пробудженням, сонцем, яскравими фарбами. Навіть у наших важких умовах хочеться отримати заряд позитиву і рухатись уперед. Багато хто скаже, а як же підвищення цін, у результаті чого люди змушені шукати додаткове джерело доходів?

Дійсно, коли ситуація з особистими фінансами погіршується, радіти важко. Розуміючи всі труднощі нинішньої ситуації, Ощадбанк запропонував новий акційний депозит «Писанка" Чим він відрізняється від звичайних депозитів?                      

По-перше, підвищеною відсотковою ставкою: 20,5% у гривні та 9% в доларах США. Для банку з 100 державною гарантією це дуже хороший показник. Без будь-яких ризиків ви зберігаєте гроші в надійному місці і до того ж отримуєте додатковий дохід.

По-друге, депозит відкривається на 3 місяці. Багато хто не хоче довіряти свої гроші банкам на півроку рік, тому що не впевнені в майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Актуальне про декларування доходів громадян

У випадку з «Писанкою» всі ці побоювання враховані. По-третє, мінімальна сума вкладу в національній валюті становить 500 грн., в іноземній валюті - 100 дол. США або 100 євро. А це означає, що навіть люди скромного достатку можуть використовувати депозит для невеликих накопичень. І найголовніше- в умовах, коли багато банків не можуть виконати свої зобов'язання, Ощадбанк може запропонувати головне -надійність.

Схожі матеріали:
👁 1032
Категорія: Актуально
Теги: ВеликДень, Ощадбанк




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ