Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.11.2017

Основною причиною зміни роботи в Україні є низька зарплата


72% українців змінюють роботу через низьку зарплату


Основною причиною зміни роботи в Україні є низька зарплата72% українців змінюють роботу через низьку зарплату. До зміни роботи також спонукають відсутність можливості професійно розвиватися і некомфортна атмосфера в колективі.

Про це УНІАН повідомила фахівець експертно-аналітичного центру Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна Катерина Криворученко.

«72% респондентів відповіли, що це саме низький рівень заробітної плати. Саме фінансовий аспект ввійшов в ТОП-3 основних причин, через які українці міняють роботу», − повідомила Криворученко.

За її словами, двома іншими причинами, які спонукають до зміни роботи, є відсутність можливості професійно розвиватися (63%) і некомфортна атмосфера в колективі (44%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осторожно, развод! Назван топ-10 мошеннических схем на дорогах Украины

Близько третини респондентів замислюються про зміну роботи, коли відчувають необхідність змінити щось у своєму житті. Менш поширеними причинами виявилися погані умови на робочому місці (17%), бажання змінити сферу діяльності (10%), скорочення штату (9%) і незручне розташування офісу (9%).

Серед інших причин зустрічаються також відчуття непотрібності своєї роботи, перспективніша і більш високооплачувана пропозиція, невиконання роботодавцем обіцяних умов і неможливість реалізації нововведень.

Схожі матеріали:
👁 1264
Категорія: Прес-реліз
Теги: зарплата




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ