Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2020

Особливості і переваги металевої черепиці


Переваги металевої черепиці


Сьогодні будівельний ринок представлений великою різноманітністю брендів для дахів з металочерепиці. Багато хто з них з'явився порівняно недавно, але вже мають великий попит. Приклад - металева черепиця, яка з'явилася у кінці минулого століття. Металочерепиця є матеріалом, для виробництва якого використовується оцинкована сталь або алюміній. Товщина листової заготівлі може відрізнятися залежно від торгової марки.

Металочерепиця, яку реалізує компанія Сitybud https://citybud.in.ua/krovlya/metalocherepica/ - займає лідируючі позиції на українському ринку, виготовляється із сталевого листа завтовшки 0,5 мм. Готове покриття відрізняється механічною міцністю і довговічністю.

Особливості і переваги металевої черепиці
 

Щоб продовжити термін служби даху і підвищити стійкість до негативної дії зовнішніх чинників сталева заготівля покривається шаром цинку, грунтується або піддається хімічній обробці. Дах з металочерепиці може мати будь-який колір. Вибір відтінків великий, тому можна підібрати оптимальний варіант для будь-якого екстер'єру. Потрібний відтінок досягається завдяки тому, що черепиця покривається кольоровим полімерним складом. Підсумкова вартість покрівлі безпосередньо залежить від типу використовуваного полімеру.

Для надання хвилеподібної форми використовується спеціальне устаткування. Подібна обробка дозволяє підвищити жорсткість готового покриття, зробити його привабливішою і презентабельною.

Переваги металевої черепиці

Високий попит на представлений тип покрівлі обумовлений високими експлуатаційними характеристиками. Вона може використовуватися при будівництві житлових і комерційних будівель в регіонах з різними кліматичними умовами.

Серед ключових переваг можна виділити:
  • невелика вага листа, що не створює додаткове навантаження на каркас будівлі і основу;
  • великий вибір колірних оформлень;
  • стійкість до негативної дії зовнішніх чинників;
  • зручний типорозмір, що полегшує монтаж;
  • непримхливість у догляді;
  • довговічність (середній термін служби складає 50 років).
Металеву черепицю можна укладати поверх старої покрівлі, щоб виключити протікання води, поліпшити зовнішній вигляд будівель. Черепиця з металу відмінно поєднується з іншими матеріалами, використовуваними для обробки фасаду, тому можна реалізувати сміливі дизайнерські ідеї. Переконатися в різноманітності покрівлі ви можете, вивчивши каталог компанії "Сitybud". Вона співпрацює безпосередньо з виробниками, тому матеріали поступають на склад із заводу. Це гарантія кращих цін і оперативної доставки замовлень.

Схожі матеріали:
👁 442
Категорія:
Теги: черепиця з металу, металева черепиця, Дах з металочерепиці, металочерепиця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ