Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.01.2020

Професійне хлібопекарське кондитерське устаткування


Основні види, призначення і характеристики хлібопекарського устаткування


Кожне підприємство по виробництву хлібобулочних і кондитерських виробів для успішної діяльності вимагає застосування сучасного спецобладнання. Воно не лише дозволяє створювати продукти, що відповідають стандарту, але і робить процес виготовлення ефективнішим і швидшим.

Компанія "Porlanmaz" допомагає харчовим підприємствам автоматизувати виробництво, пропонуючи сучасні високоякісні виробничі лінії. Ви можете придбати хлібопекарське і кондитерське устаткування для пекарні або великого заводу на сайті хлібопекарського устаткування Porlanmaz https://porlanmaz.com.ua/.

Хлібопекарське устаткування - це агрегати, які відповідають за протікання таких виробничих процесів як дозування інгредієнтів, заміс тіста, випікання виробів, фасовка готових виробів.


Професійне хлібопекарське кондитерське устаткування
 

Основні види, призначення і характеристики хлібопекарського устаткування

Хлібопекарські і кондитерські підприємства залежно від потужності оснащуються цілим спектром механічного і теплового хлібопекарського устаткування, що виконує усі технологічні операції, необхідні для виробництва широкого асортименту борошняних виробів. Воно забезпечує випуск продукції високої якості, що є гарантією стійкого попиту з боку покупців і, зрештою, відбивається на стабільній і прибутковій роботі підприємства.

Технологічна схема виробництва хлібобулочних виробів складається з наступних операцій:
  • підготовка борошна і усіх інгредієнтів згідно з рецептурою;
  • заміс і бродіння тесту;
  • оброблення тіста і формування борошняних виробів;
  • випічка виробів при певній температурі;
  • охолодження, нарізка і упаковка готової продукції.
Porlanmaz Ukraine є єдиним офіційним представником турецького хлібопекарського устаткування Porlanmaz Bakery Machinery в Україні. Займаючись, тривалий час виробництвом промислового кондитерського і хлібопекарського устаткування, він здатний забезпечити потрібним устаткуванням не лише невелику пекарню, але і велике хлібопекарське промислове підприємство.

Виготовлені компанією Porlanmaz Bakery Machinery види устаткування відповідають сучасним вимогам і мають хороші експлуатаційні якості.

Схожі матеріали:
👁 605
Категорія: Прес-реліз
Теги: Хлібопекарське устаткування, учтаткування, хліб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ