Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.06.2018

Освітянський досвід


Школа №5 м. Київ використовує всі можливості для забезпечення якісної безкоштовної освіти


Освітянський досвід21 червня представники освіти Гребінківської міської об'єднаної громади відвідали Київську школу I-III ст. Печерського району №5, яка вже декілька років є пілотним проектом Нової Української школи.

Перше, кого ми зустріли в сучасному холі школи, наповненому тільки-но завезеними меблями для Нової Української школи, це господарку, впевнену в своїх діях людину, вчителя - Світлану Олексюк, яка є директором цього закладу.

Звісно, нам було цікаво все: від холу до облаштування класів НУШ. Ми пройшлися трьома поверхами закладу, побачили всі нововведення, нам були відкрити всі таємниці успішного досягнення української національної шкільної освіти, суттєві здобутки досвідченого колективу.

Їхні програми, методики, проекти та правила, народжені досвідом школи та інноваціями сучасної освіти, існують для учня, його особистісного зростання. Вони націлені на роботу з учнями з різним рівнем підготовки. Вони переконані, що всі учні мають великий потенціал, а їхнє завдання - у його виявленні та реалізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слободо–Петрівська школа: Мій перший випускний!

Школа №5 використовує всі можливості для забезпечення якісної безкоштовної освіти. Школа живе активним творчим життям. Учні протягом року мають десятки приводів для публічних виступів, участі у виставах, роботи у творчих проектах, презентації своїх досягнень, створення портфоліо.

Ця школа є зразком сучасної освіти, адже особливу увагу вони приділяють якості знань та їх практичному застосуванню. Щиро вірять в те, що освітня модель, яку вони пропонують, є корисною та всеосяжною і відповідає міжнародним стандартам.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.


Освітянський досвід

Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1989
Категорія: Шкільний екран
Теги: школа, освіта, Київ, досвід, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ